- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя предпочита вибратора си пред мен!
Хахаха ебати преебавката\
/
![]()
споко на вибратора все някога ще му сфършат батериите![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Тя ше му сака 2 лева за нови![]()
ббеее я стига глупости! Или те ебав аили си непоправимо зле(кеото едвлаи е така)
Значи аз си имам въбратор от около 2 месеца...(подарък за 4рд)
и воупще няма нищо общо с оригинала, по никъв начин не може да го замени(нищо че е малко по голям)
И само няколко пъти съм го ползвала самичка..от тогава на сам винаги сме тримата в леглто и е много възбуждащо и за 2мата! Просото наистина го използвайте като секс изграчка- за 2ма![]()
mmm. postavi q v situaciq na izbor-ili teb ili vibratora...toi vibratora do edno vreme, ama nakarq 6te iskada po4uvstva ne6to toplo i istinskov sebe si...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Всеки би предпочел вибратора си пред теб...
Много мразя хленчещи мъже.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Suglasna sum!Първоначално написано от bungle
![]()
амии просто като е с вибатора и знае как и е най-хубаво и т.н свършва задължително, може.. по няколко пъти.. а с теб може да не е така.. а и ако вече се е самозадоволявала после може да не и се прави секс.. абее от една страна си е малко гадничко... но вината в основно в теб ,а ти трябва най-добре да поговориш с нея -да се поспре малкосъщо да станеш и ти по добър, защото можеш да и дадеш мн мн неща които той не може. като разнообразявате с пози , действия , места.. правите по-нестандартни неща и т.н. просто се отдай на въображението си
а може докато правите секс да включите и г-н Вибраор с вас
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P