.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    MisS^BaD^GiRrRL
    Guest

Moderated: Искам да подаря на майка ми козметика, но от къде

Аз съм регистрирана, но не съм влязла, защото бързам! Не знаех към кого да се обърна и реших, че вие сте мястото. Така. Ок, аз съм на 11 и наближава Коледа събрала съм една солидна сума и търся подходящ подарък за майка ми. В стил козметика, парфюми...и др. Искам да си поръчам нещо от Avon, но откъде да си купя тяхна брошура?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    Шумен
    Ами то си има дистрибури на AVON ако познаваш някой такъв може да се обърнеш към него да ти даде каталог доколкото знам не се закупуват.... късмет с подаръка... и моята майка има тази събота рожден ден и още не съм измислила какво да й купя... ако някой има идеи да казва...

Повече от фен
    До Deathless_f ми можеш да и купиш и ти някаква козметика,там любима марка парфюм,сапун и т.н;можеш да вземеш нещо,което ще и е полезно в домакинството или пък някаква дреха..Сега по Коледа можеш да купиш много неща..например някакъв коледен свещник или украска..
    И все пак зависи много от това тя какви неща харесва,също и с колко пари разполагаш..Успех!

А за MisS^BaD^GiRrRL Брошурата не се купува.Потърси от някой твой познат-дистрибутор,или в някой козметичен магазин.Често дистрибуторите минават и оставят по няколко брошучици в магазина..Успех и на теб !
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Коледа е след няколко дни,а доставката на продукта е поне седмица и нещо.В София има магазини на Ейван,където може да си купиш каквото искаш веднага само да го има в магазина

MisS^BaD^GiRrRL
    Guest
    Именно.Къде се намират тези магазини???МОЛЯ ВИ СПЕШНО МИ Е!!!

Такъв магазин знам да има на пазара на Красна поляна.Знам го от познати,които доста често си взимат такива неща от там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си