- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярно ли е........ :((((
DaLi e vqrno che ako schupish ogledalo te ochakva neshtastna liubov??Ot nqkolko dni sam v obtegnati otnosheniq s gadjeto si a dneska schupih edno ogledalo i sega mi e mn0go kofti!Dali shte bade neshtastna liubovta mi?
...is just too little too late...
офф суеверията на прабаба ми.
1-тъп въпрос
2-тъпа мисъл
3-тъпа тема
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Това са суеверия,нетрябва да им се връзваш![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
порастни!
![]()
Първоначално написано от quench
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Да, вярно е. Точно в твоя случай е вярно. Защото ако ти вярваш, че те очакват 3446 години нещастна любов и си повтаряш е са няа се получи щото съм урочасана, ти сама ще си го направиш да ти е нещастно![]()
очаква те геометрична прогресия от години на итърнъл торчърс!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Да! Вярно е! 7 години нещастие !!!!Бягай надалеч докато още можеш,спасявай се ,избави се от това нещастиекато избягаш! Колкото по далеч толкова по добре заминавай още днес!
Това е единственото решение няма друг изход повярвай ми знам от личен опит..Аз си изтърпях присъдата почти..остават ми само още 2 години .Сега съм в Нигерия - Аджуджа може да дойдеш при мен тук нещастието няма да ни застигне!!!!!!!!!!!!!!
Бяха достатъчно изчерпателни преди мен, но само едно не ми стана ясно...![]()
![]()
Защо заглавието на песента е на кирилица, а съдържанието на маймуница?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Точно такаАко Наистина си внушаваш подобни глупости,е възможно дори и да провалиш връзката си.Не вярвай,защото счупеното огледало НЕ носи 6541653 години нещастна любов,тва са просто измислици
![]()