- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий?
Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
oligofren.
имитирай как се хвърляш от некаде около три пъти и после верно се метни ама да е от високо![]()
![]()
![]()
![]()
ем яяяябаааа
чукай 2 възглавници една върху друга в продължение на 1 месец и ще станеш голям козунак
ех скъпи форумци простотията няма край![]()
маа фака
Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?![]()
Първоначално написано от alexxgold
![]()
sega po temata-ne moje6.po-dobre s ti4ane,tanci i drugi uprajneniq ili istinski sex.![]()
Първо земи имитирай няква дейност. Кат за начало -мисловна.
2т. системно
кой го казва...Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Опаааа за скейтъри-позиори няма нужда. Кецовете и дъската им са тяхната същност и не е нужно да изпоулзват мозък.![]()
2т. системно
four wheels to freedom \m/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Може ако имат V8Първоначално написано от skate_warrior
![]()
2т. системно
Тоа скейт уориор не е много зле не .. само повече ..
А пича с темата , имитирай тичане копеле и ше свалиш яко ..
Не успе с ебафката , макя ти ;/
айдее... Амайо почна да влиза като Гост![]()
Де да не ме мързеше толко и тва щях да правя...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
2т. системно
Може да имитираш и сране за стягане на коремните мускули вместо да правиш коремни преси![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
napylno sym syglasna zemi probvai nqma da ti se otrazi zleПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха =D> =D>Първоначално написано от alexxgold
а по темата ми естествено че можеш , от секса се отслабва то си е вид спорт
ахахах
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P