- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Mартин Петров - Футболист №1 за годината
Обстановката може и да е изнервена, но въпреки това аз вярвам в Марто и компания. Излезнат ли на терена...да забравят за Стоичков и да играят за България на 100%!Първоначално написано от Fena
![]()
Много ясно,че Марто заслужаваше да спечелиЯ се скриите с тоя боклук Гонзо...голямата звезда,нищо не прави и никога не е заслужавал,каквато и да било награда,най-малко тази за футболист на годината
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
p4elata_brumze наистина Марто Петров си заслужава награда но не и първо място!!! Бербатов заслужава повече от него! Момчето въпреки че не вкара нито един гол за националния отбор се раздаваше на 100% всеки мач въпреки това че беше даже контузен ако си спомняш а Марто нищо не направи за Атлетико Мадрид освен че вкара един гол!!! Бербатов сам класира Тотнъм в 16-финалите на Уефа и ако му броим изявите още от миналата година в националния и в Левъркузен което също се проби нали е в 2006 Митко Бербатов си трябваше да си е отново N-1 Мартин Петров да е втори и задължително Стилян Петров на 3 позиция защото постъпи правилно като напусна националния въпреки че ще е много трудно!! BULGARIAN-TEAM.COM най добрия сайт за националният ни отбор по футбол![]()
Craig David-Walking Away
Хах... номер едно за националния, но не и за годината.....
Браво време му беше на Марто да спечелизаслужаваше не 100% а 200%
![]()
Кой според теб заслужава да е номер едно за 2006?Първоначално написано от peshunski
![]()
e kak koi..Първоначално написано от p4elata_brumze
Lilcho Arsov![]()
ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ БЕ !? ЛИЛЧО АРСОВ НЕ СТАВА!
САМО ДУРМУШ АЛИ САИД-ХОДЖА !!!!!!!![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Да, той е "велик".Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ei Kuci...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()