- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sheep Lovers OMFG
Е да ги...![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
cool![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
hhahhahahha cool :P
Първоначално написано от priti_kiti
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Малеее отдавна не се бях смял толкова много. Това е супер смешно. Няма ли го някъде в по-добро качество, че да си го изтегля? Това вече става едно от любимите ми клипчета. Ще си го сложа във файвъритс.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Първоначално написано от Мo6no
haha da i az otdawna ne se bqh smql tolkowa,no ako nqkoi zabelqza wodeshtiqt kaza che oswen muje i jeni blydstwat s jiwotni.
Predstawqm si nqkoq jena kleknala pod kon.... hahahaha :'>
Тоя репортаж обаче е подигравка. Имам в предвид надали цалата тая история за славчо е истина...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
haha nqmam predstawa :]Първоначално написано от Мo6no
стига еСЛАВЧОООООООУ СЛАВЧОУ
маииикооо баси гнусотията маина ..тва е ужасно !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Такова нещо трябва да се види.![]()
![]()
![]()
Axaxa tfa e bahti ludnicata...Toq Slavchuuu noo ne sa mu vruzvali jenite mai
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xhaxhahhxah егаси хоратаСлавчо следващия път гледай тебе да не те почнат,че тогава става лошо ....
![]()
Sled godini shte vidite syshtiq reportaj s Пенчоуууууууууу..стига еба офцети ..виж козата е сама![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
Тцтцтц тва си е съдизам е**ти
хах...добре де само не ми е ясно как точно ще се разбира дали даденото животно е искало доброволно или не да прави секс със дадения/та мъж/жена....![]()