.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: PlS KaJETE KAK?

Hybrid View

MQUUuuuUUU
    Guest

PlS KaJETE KAK?

Pls molqvi kajete ako nqkoi znae kak se razbivat paroli v skype mnogo 6te sym vi blagodarna ujasno mnogo.Samo da ne e nqkakva mnogo slojna sistema blagodarq vi mnogo predvaritelno osobeno na tozi koito mi kaje.Naistina mn spe6no mi trqbva a ne znam kk molqvi pomognete kajete ako nqkoi znae PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg

Re: PlS KaJETE KAK?

Цитирай Първоначално написано от MQUUuuuUUU
    Pls molqvi kajete ako nqkoi znae kak se razbivat paroli v skype mnogo 6te sym vi blagodarna ujasno mnogo.Samo da ne e nqkakva mnogo slojna sistema blagodarq vi mnogo predvaritelno osobeno na tozi koito mi kaje.Naistina mn spe6no mi trqbva a ne znam kk molqvi pomognete kajete ako nqkoi znae PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    То бива да си прост, тъп, ограничен, малоумен, смотан, глупав, нискоинтелигентен, миризлив тъпак, но ти момиче направо преля чашата!!! Знаеш ли колко лесно става, е там в темата за ботово на mail.bg съм постнал как се хаква всичко, вземи я прегледай.
    Fucking retarded kids!

1. Смъкваш си програмата : "Кликни и влезни" от сайта http://www.zemi_toq_hack.bg

2. Изключваш компа, за да ти се покаже на десктопа

3. преди да пуснеш компа го удари три пъти с парен чук

4. Ако не се пусне компютъра се метни през балкона

Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Guest

Re: PlS KaJETE KAK?

Цитирай Първоначално написано от MQUUuuuUUU
    Начинът е 1
    Когато му дадеш десен бутон на твоя човек му излиза инфото, под снимката е неговата регистрация в скайп. Дотук е трудната част. Сега копираш регистрацията излизаш от профила си пействаш регистрацията му на поле ИМЕ, а на поле парола (тва е най лесната част ) Започваш да пишеш всичко възможно, гледай да е нещо което много споменава и обича, нещо което не крие от теб, пробвай ЕГН имена, мисля че големината на буквите нямат значение. КЪСМИЕТЪ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си