Цитирай Първоначално написано от Crafter
Цялата работа идва от контраста. Има 13-14 годишни 'лапетии, които нито пишат на български, нито могат да вържат две изречения на кръст, но има и обратните на тези - хора интелигентни за възрастта си, които изпъкват на фона на останалите си връстници. Това че проблемите им изглеждат маловажни също е вярно (в повчето случаи), но тук вече е важен подхода на останалите - на слушателите. Тъй че това е нещо, с което ще трябва да се примирят, докато не достигнат една определена възраст.
Искаш да кажеш че трябва да се примиря и да търпя да ме мислят за тъпа пикла само заради някоя си 13 годишна курветка ??? Е сори ама това с примиряването беше глупаво! Имам си ясно съзнание , искам да уча (не съм "зубър ) и , повярвайте ми - девствена съм!!! Та при всичко това искаш да се примиря с етикета "пикла" ?! Не става! Ако на моята възраст някой няма мозък в главата си или не го използва , не искам да се сравнявам с него в никакъв случай!!! Искам с по умните от мен , с тези от които мога да се уча... помислете си друг път преди да изтърсите "А,13-14 годишна" , щтото това се е превърнало в обида вече май.. от което много ме боли, наистина гадно е ! Възрастта не определя всичко , хора , мислете!!!