.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    edelvais
    Guest

roditelite ''zagrijeni ili bezotgovorni" sa te

Kakvi sa na6ite roditeli "vazrazstni koito se pravqt na teenedjari '' ili izkofeli starci ili prosto hora s ejednevno mn problemi . Az sam momi4e na 14 god i moite roditeli sa razvedeni , maikami zamina za garciq kogato bqh v parvi klas i prez cqloto vreme tq me zablojdava6e 4e 6te se vsrane sled 3 meseca no tezi 3 meseca stanaha ve4e 7 god a tq ne se vra6ta i nqma da se varne tq se omaji za grak i ima o6te edno dete (momi4e) maikami e na 33 a noviqt i saprug e na 43 . prez lqtoto az za parvi pat otidoh tam dosega maikami idva6e vinagi prez lqtoto za po 1 sedmica ( tova stiga li da se raztajim, ne stigha razbira se ) kogato doide6e momentat tq da zaminava az se sasipvah ot pla4 no postepenno s godinite sviknah no predi 2 godini maikami si doide otnovo za sedmica i to4n okogato vlizame v ka6tata kade 6tqhme da jiveeem s neq ( u vui4ove) tq mi saob6t6ava 4e ne e do6la sama a e dovela 1 priqtel (e kak da se po4uvstvam , qdosah i seno ne kazah nito duma ) kogato go vidqh razbrah 4e tazi sedmica 6te e otvratitelna, g/d be6e taka . minalata god tq otnovo doide s nego i vs se povtori no tozi pat maikami me popita kak 6e reagiram ako tq rodi o6te edno dete a az se razsardih i i kazah 4e ne sam saglasna da ima dete ot maja i . no kogatao zaminah az tova lqto v garciq tq mi kaza 4e minaloto lqto tq me e popitala kak 6e reagiram ako ima 2 dete ve4e e bila bremenna otkakto maikami zamina za taz garciq tq stana dr 4ovek postoqnno me laje nqmam dumi prosto sega trqbva6e ad zaminavam za koleda i nova godina za garciq no v4era tq m ise obadi i mi kazva 4e nemoje da otida 6oto nqma koi da me zabere ot bg (e kak nqma ami tq nemojeli ?) za6toto tq nemojela da otsastva ot rabota a nqmala da ima otpuska taz godina( palni izmi6liotini ) ok az i kazah 4e nqma problem no se po4uvstvah otvratitelno zas tov a4e tolko vreme govorehme za zaminavaneto mi . e da ostaviom moqta maika ne samo tq e takava i na mn [priqtelki maikite im mislqt parvo za sebesi a posle za tqh e kakvo e tova ne e 4estno nie sme tehn ideca nemoje da postavqt noviq si saprug ili gadje na parvo mqsto nemoje nie sme tehni deca te sa ni sazdal i trqbva da se grijat za nas . No ne vs maiki mislqty taka az nme iskam tq da m,isli edinstveno i samo za men no iskam da mi pokazva 4e q interesuvam i ne samo az teenovete na moqta vazrast sa6to . TOLKOVA LI MNOGO ISKAME ??? v moqta istoriq mojebi ste poznali svoqta ?!? taka li e ne e sramno da si priznae6 no e sramno da si maika i da ne te interesuva detetoti to da e na 2 mesto sramno e!!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    оле Боже..
    еми кво мога да ти кажа -секви ги има...
    вярно,че е нередно и гадно спрямо децата,ама ти кво можеш да направиш например.. не си си избирала майката.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Специално за твоя случай не мога да горовя, гадно е постъпила майка ти, но може наистина да се притеснява да те пуска сама да пътуваш...А може и да се притесни от реакцията ти, като видиш бебето, сигурно си мисли, че ревнуваш.
    От друга страна е глупаво да те лъже 7 години...Как е могла да те остави Аз не бих направила това с детето си! Ами тя те е създала, защо не те вземе и теб в Гърция?

Ей в такива моменти се радвам, че имам сравнително консервативни родители, строги са с мен, имат големи изисквания, но поне не са ме оставяли сама и се грижат за мен...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на machoka
    Отново генерализации..

Аз ще пусна тема 'Какви са автомобилите по света, бързи или бавни?!'

Какво да ти кажа - сега всеки ще защитава това, което му се е случило като изконна позиция по темата. Както и да е - лошо е постъпила майка ти, за жалост има и такива родители. Нали знаеш - не си ги избираме ние. Ти пък покажи, че си голямо момиче и надживей всичко това и се научи да разчиташ само и единствено на себе си. Бъди независима - физически не толкова, колкото на емоционални начала.

Успех ти желая и всичко хубаво. Заслужаваш добър живот.

Супер фен
    Мисля, че ти изразяваш само твоята гледна точка.
    Да, наистина майка ти е постъпила гадно, като те е оставила 7години...
    Замисли се и за нея и колко ли й е трудно.
    Извинявай, но преди да си наясно дали наистина на майка ти не са й отпуснали отпуска за празниците - недей да говориш.
    на 14години и да те пуснат да пътуваш сама...осъзнай се малко
    Не, че оправдавам майка ти, но недей чак така се самосъжелява.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има родители и родители...

Като цяло родителите, но не всички, са грижливи, но много често прекаляват с действията си.
    Има и родители, на които не им дреме за собствените им деца...какво да се прави, има ги всякакви.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Дам, аз също това й казвам - да не си мисли най - лошото, гадно е, че майка й не живее с нея, но може би наистина е искала да дойде да я види, но е имала проблем... Момичето ще се научи да е самостоятелно от сега, това ще й е от полза вбъдеще.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си