.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;

Проблем с бенка

Имам бенка точно под мишницата.И както се досещате доста ми пречи при обезкосмяването.И вече не знам по какъв начин да става то.Имала съм проблеми и с епилатор, и с кола-маска, и с бръсначка.Много се притеснявам да не си направя нещо.Ако може да ми препоръчате начин за обезкосмяване, който да е безопасен?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Фен
    Град
    София
    Ако пречи отиди на дерматолог,да я види,да каже дали може да се махне,няма защо да се мъчиш
    А и бенките не трябва да се пипат защото като се дразнят и растат повече,а да не говорим вече за другото-рак на кожата
    Черните и тъмнокафявите плоски бенки попринцип са най опасни и небива да се закачат изобщо

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    аз ти препоръчвам да се посъветваш с личния лекар по този проблем. Той ще те насочи към специалист. Има няколко вида бенки. Ако не е злокачествена, може да бъде премахната. Естествено, ако ти се занимава..

Повече от фен

Re: Проблем с бенка

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    .Ако може да ми препоръчате начин за обезкосмяване, който да е безопасен?
    Депилиращ крем ?
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Бенките са туморни образования, затова ще е най- добре да се птосъветваш със специалист...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

limabean_vs
    Guest

spoks

spoko ,moje6 da izpolzva6 krem.,ot onezi deto samo gi namazva6.4aka6 5min i gi iztriva6-nito 6e te bolo,nito ni6to.probvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си