- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mom4eta ,iskam da vi pitam ne6to
az xaresvam edin poredelen tip momi4eta-trqbva da sa ne mn visoki,s mnogo ten,s golemi kafqvi o4i, i sas svetlo kestenqva kosa,ama ne rusa -v nikakav slu4ai,prosto da e po svetla ot normalno kestenqvoto.obojavam tozi tipaj.te sa tolkova sladki i sexy ednovremenno.sladurani.sexbombi.obi4am gi
po skoro buh popitala mejdu adriana lima i jesica alba tuka ve4e moje da posporitesexy otkrito izla4vane ili sladko i nevinno momi4e
![]()
Случайно попаднах на темата и искам да изкажа моето лично мнение че тази прословута как и беше името "Адриана Лима..." е егати грозния крокодил, мен ми харесват по обикновенни жени, като тризначките напримерThe End
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Имам чувството , че автора на темата си отговаря сам![]()
ЪъЪ по темата Адриана е хубава , но със грим
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
xmmmmmm .......dam tuka ve4e naistina e slojno..i jessika si q biva,ma nz.nqkoi be6e deal tuka edna snimka na adriana s rozov banski i kato q sravnq s jesika mai adriana po me kefi-specialno zaradi taq snimka 6toto e mn sexy.ina4e nz koq ot 2te e po xubava,ne moga da precenq
И така,момиче съм,но ще си кажа мнението.
Защо толкова я превъзнасяте Адриана?Че е красива,красива е,никой не го отрича.Че има хубаво тяло-има,но някак излъчването й се губи...ся ще кажете,че завиждам,но не е така.Например Никол от куклите ми харесва повече.Бих предпочела и Джесика Алба.И много други ама не се сещам.
Пак казвам-Адриана е красива,но не е най,нито пък единствената...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Какви момичета ??? Моля четете и гледайте внимателно! За да покажа нагледно ще ви дам линкове:
http://www.wonderlife.com.au/images/...girl_smell.gif
http://thumb.shutterstock.com/photos...14283134,3.jpg
http://www.westga.edu/~wmaples/image...shaw_kylie.jpg
http://www.umo.com/images/WashSqAudi...2006fromSH.jpg
Да не пушат, да не пият, да не носят курвенски ботушки и ония гадни шапки тип калпак, дето са на мода сега.
Трябва да сте естествено красиви - да не си слагате грим около очите, в следствие на което заприличвате на зомбита-курволяци. Да не си слагате 5 тона червило и гланц.
Може би от всичко няй-мразим чалгата.
Стигнахме и до няй-голямата повърна - фон дьо тенътЗаеби - плаша се бе, момиии ! Как не ви е срам да ни отблъсквате така нас, момчетата ? Чудя се какво му е красивото да приличаш на морков. Един път видях едно момиче - цялата оранжева - свръх доза фон дьо тен.
[-o<
Мразим когато си слагате обеци, синджири, катинари на езиците устните, веждите и пъпа - особено. Що за мода е да се перфорираш.![]()
Момчетата мразим да ходите на солариум и да заприличвате на циганки и негъркиОсобено в комбинация с фон дьо тен.
Мразим и курвенските парцалки.
Аз лично предпочитам втория тип.... Нещо момичетата тип курви не ми допадат!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Първо да кажа и аз за така "великата" Адриана Лима. На мен специално, не ми харесва излъчването й(може би заради зелените очи, просто не ми допадат) и веждите й, адски големи са като на кон. За мен идеалът за жена е Alessandra Ambrosio, и тя като Адриана Лима е топ модел на Victoria's Secret. Ето няколко нейни снимки:
![]()
liv tayler mn qsnooooooooooooooooooo taq lima s teq grozni vejdi nekvi izpiti buzi abe ujasna grozna ee
Момиче съм ама искам да си дам мнението...Адприана Лима найстина е красива но с грим...както повечето красиви модели...А и всеки има различни виждания за красота...Ии не е вярно че като някое момиче не харесва Адриана ии завижда илии нещу такова...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!