.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Ziezi, кога ще спреш да обиждаш?

П.П. Ако най-заклетите ни родолюбци са като тебе, тогава няма нищо чудно в това, че сме в това положение.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    аз тогава съм на работа.
    не че иначе щях де...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ще остана на тъмно, голяма работа...
    Това няма да им помогне, но нищо не ни пречи да бъдем съпричастни. Че не са виновни българите - ясно е, но ми се струва, че няма да ги пуснат
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    че си едно нищожно комплексирано човече
    Явно говориш за себе си. Защото в постовете си в тази тема сами ме обижаш, а аз не казах нищо за теб. Ти отклоняваш темата и почваш да обиждаш. Нещо характерно за тези, които виждат, че не могат да спечелят "спора" с реални даказателства. Това "кучетата лаят..." не се отнася за мен, защото аз изобщо не лая. И бъди спокоен няма да гласувам за Костов...

Ако бях на тяхното място мен лично няма да ме интересува, че някой е загрижен за мен след като реално не ми помага . И няма да ми е приятно цяла България да ме съжалява за участта ми, колкото и тежка да е тя...

А и още нещо. Аз вече бях съпричастен. През лятото имаше преиод около една седмица, в който правиха профилактика в квартала и тока спираше по 20-30 пъти на ден.
    Ми погледни кви глупости говориш,как няма да те обиждам!
    Медиците са виновни до някаква степен. Не е имало спринцовки, използвали са старите... трябвало е да не ваксинират другите деца докато не пристигнат нови. Но са ги накарали някъде от по-горе...
    -аре кажи тоя не е ли за псуване?Пич ще ме прощаваш,ама като не знаеш не говори!Всички световни експерти остановиха,че заразяването е станало преди медиците да отидат в Либия и е продължило след тяхното задържане!
    Мошно,уж учиш в математическа гимназия пък.....Не може ли бузестата ти глава да схване,че ако има протести,подписки и тн. ще има много по-голям натиск върху тия отгоре,което може би ще ги накара да се захванат по-серизно с този случай?Не можеш ли да разбереш,че ако продължаваме да си мълчим,като бит задник,наистина ще ги разстрелят?Знам,че е трудно да се мисли,когато има съпротивление,ама постарай се все пак,изглеждаш умно момче!
    И най-лошото е,че заради такива заспали овце,цялата държава ни е на тва положение!Щото всички умници си седят на топло в къщи пред компютъра и ръсят някви умни мисли,как това било тъпо,как онова нямало да помогне!
    В една кирлива Унгария направиха огормни протестни митинги заради някво изказване на някъв политик,а кво остава ако унгарки бяха в либия на мястото на нашите медици!За Сърбия пък да не говорим какво щеше да стане!
    Казимчо,ти нема ли най-накрая да се застреляш?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

ако има протести,подписки и тн. ще има много по-голям натиск върху тия отгоре,което може би ще ги накара да се захванат по-серизно с този случай?
    Тези, които стоят горе, се вълнуват от подписките точно толкова, колкото войниците в блиндирано укрепление от мравките, които се разхождат по земята... С други думи: не им пука въобще.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    ми те медиците сами са си виновни и кво ше напраим с тая тамнина не можах да разбера ама аиде...даи му пари на българина и квот искаш туи праи алчнооооооост
    "Страшна" си.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    ако има протести,подписки и тн. ще има много по-голям натиск върху тия отгоре,което може би ще ги накара да се захванат по-серизно с този случай?
    Тези, които стоят горе, се вълнуват от подписките точно толкова, колкото войниците в блиндирано укрепление от мравките, които се разхождат по земята... С други думи: не им пука въобще.
    Тва от личен опит ли го казваш?Няма как да разберем,ако не пробваме,нали?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Гасиш тока...,ей така.
    Нищо няма да постигнем,ако ще и 15 дена да седим на тъмно.
    Za 1 pyt sym syglasna s tebe!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Не, че ако половин Б-я остане на тъмно лекарите ще бъдат освободени...но все пак защо да не го направя

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
    Не, че ако половин Б-я остане на тъмно лекарите ще бъдат освободени...но все пак защо да не го направя
    Ами именно, аз не съм в България сега, ако бях щях да го направя. Не
    казвам, че това ще помогне или ще ги спаси, просто демонстрирам загроженост, показвам че ми пука, да това не променя нищо, да загубена кауза е, само че и анархизма примерно е загубена кауза, а има толкова анархисти...Както си прецените, просто исках повече хора да го видят, в крайна сметка не съм тръгнала да ви ръчкам да го правите...

Give me your best shot motherfucker!

Зиези,
    айде не давай за пример сърбия, че всимки знаем последиците от войните в Югославия...

това че човек мисли по друг начин от теб не значи, че е тъп. Спри да обиждаш. Ти не пишеш мненията си, за да докажеш тезата си, а само обиждаш и да си избиваш комплексите...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Фен
    Град
    Tree Hill
    Ama az ne6to new shvanah nie li 6te si spirame toka ili ot elektrosnabdqvneto 6te ni go sprat?Pitam 6toto ako trqbva nie da si go sprem iskam i az da u4astvam vav tova
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    Ama az ne6to new shvanah nie li 6te si spirame toka ili ot elektrosnabdqvneto 6te ni go sprat?Pitam 6toto ako trqbva nie da si go sprem iskam i az da u4astvam vav tova
    От ел. снабодяването ще ни го спрат. Ще спират АЕЦ Козлудуй...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Фен
    Град
    Tree Hill
    blagodarq
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Зиези,
    айде не давай за пример сърбия, че всимки знаем последиците от войните в Югославия...

това че човек мисли по друг начин от теб не значи, че е тъп. Спри да обиждаш. Ти не пишеш мненията си, за да докажеш тезата си, а само обиждаш и да си избиваш комплексите...
    Какво по-точно е общото между войните в Югославия с това,че примерно има оъдени на смърт сръбски медици в Либия?Дадох за пример Сърбия и Унгария,защото ние с тях сме горе-долу на едно положение в момента,ама там няма толкова много титани на мисълта,като тук!
    Специално в този случай точно това значи!

аз няма да отида

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    С такива протести нищо не се постига
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    аз няма да отида
    ахахаха, къде ? до ключа за лампата ли? Чети първо темата, ако обичаш...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Смъртната присъда на лекарите ни я подписа Костов когато беше министър-председател. По негово управление избухна скандала, при което вместо да ги изкара от там, боклука каза "Ами ако са виновни?", и ги остави в съда в Либия. Същия този червей НИЕ сме го поставили на 20-и-някое място във великите българи !!! Какво му е великото на тази утрепка ?! Същия той продаде летището и се замеси в още куп скандали. Него трябва да го осъдят на смъртна присъда. Лекарите ни не са виновни. Цялата тази ситуация е заради мизерията в либийските болници, и за да се опитат да се покрият пред ЕС които им наливат яко пари в медицината, те предписаха винага на българите. Сега Германия и Франция скочиха за нас и казаха че ще спрат всички помощи за Либия, ама след дъжд качулка. Виновни или не, дали ще стоим без ток 2 години, дори подписи да събираме, на Либия им е през к*ра(с извинение за вулгаризма от моя страна пред малките посетители на форума) и още по-малко пък на КОСТОВ.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Мен ме е по срам,че Азис е в 20-тицата на великите,ама кво да направя като народа ни е тъп,на всичкото отгоре той е циганин кво прави в тая класация,както и Ахмед Доган и още разни.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Мен ме е по срам,че Азис е в 20-тицата на великите,ама кво да направя като народа ни е тъп,на всичкото отгоре той е циганин кво прави в тая класация,както и Ахмед Доган и още разни.
    Не само при нас има такива гафове Във "Великите холандци" за номер 1 е бил избран някакъв гей Има още време до края на гласуването и дано ги изхвърлим тези утрепки от класацията. Първите 10 засега поне са много точно избрани В него присъстват все личности които са имали своите изяви много отдавна. Това само показва че от 100 години насам нямаме история с която да ни помнят след 300 години.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Скоро ще стане 19 и 30...който иска да е съпричастен, да го направи...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    Мбабане
    я кажете ся ко стана
    бяхте ли съпричастни ? дадохте ли своята дан ?

а верно аз бях забравил. не че щах да ида де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си