.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Krajba

mnogo_mi_e_kofti
    Guest

Krajba

Slu4valo li vi se e v avtobus da vi prerovqt?Men onzi den v edin pretupkan avtobus mi otkradnaha protmoneto.Vutre ima6e 10lv,li4na karta,transportna karta,medicinska belejka za u4ili6te i klu4 za vun6nata ni vrata.Ne mi e za protmoneto(koeto e originalno) i za parite,a nai-mnogo za li4nata karta,za6toto sega dokato si izvadq nova 6te ima da 4akam edin mesec.Bez li4na karta ne moga da si izvadq transportna i mislq da patuvam gratis,za6toto 6te mi izleze mnogo skupo da davam vseki den po 3 lv. Ta slu4valo li se e na nqkoi podobno ne6to?

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Na mene lichno ne . Kato izlizam ot nas maika mu vse mi povtarq pazi si jobovete vnimavai kak presichash nekvi takiva ama do sega ne sa me jobili. Opitvali sa se ama tva e drug vypros

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не съм имал подобна случка, но много пъти съм мечтал някой да ми бръкне в джоба или да грабне чантата на моичето което е с мен Обобено много чаках такива мазохисти веднъж в Димитровград, но никой не се прежали

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    На мен в транспорта не ми се е случвало да ме ограбят, но наскоро в една дискотека ми свиха цялата чанта барабар с личната карта, дебитни карти, такава за транспорта и един куп други ценни работи... и сега си е егати мъката да се вадят нови документи, така че те разбирам напълно

А ти можеш да си извадиш транпортна със служебна бележка от РПУ-то, аз така направих и нямаше никакви проблеми
    It's meeting the man of my dreams
    and then meeting his beautiful wife

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И на мен са ми крали телефона..разбиха колата на майка ми заради един телефон..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ако някой тръгне да ми взима нещо от мен или от приятелката ми ще го последва това:
    http://vbox7.com/play:ac0cf3d8

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на koalka
    На мен не,но са ми разказвали един случай как една жена си седяла на седалката в тролея и мъжа зад нея и дръпнал верижката от врата и си слязъл от вратата.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да, джобили са ме, не в автобус, но бях много малък, 1-2 клас, и нямаше какво да направя.

Фен
    Град
    София
    Ми веднъж като бяхме в Русия на гости на баба ми. Аз бях малка и с маминка отидохме да гледаме театър за Ромео&Жулиета. Та гепиха на мам портмонето, къдет бяха билетите. Ма си купихме нови Ся звучи мн смешно

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm mai im vsqvam respect shtoto dosega ne mi se e sluchvalo a ucha na jenskiq pazar
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Mmm mai im vsqvam respect shtoto dosega ne mi se e sluchvalo a ucha na jenskiq pazar
    =D> трябва да ме научиш как става

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    =D> трябва да ме научиш как става
    тва бях аз

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    То мен като ме видят и всички бягат... или си казват "тоя няма нищо"

Но в автобус - никога, поне не мен.. но колко често съм наблюдавал, как някакви нагли се влюбват в чантата на някоя дама. Но кражба в мое присъствие не се е случвала и няма и да се случи.
    Don't hate me, I'm just blind.

Мега фен Аватара на machoka
    Взимали са ми телефон в автобуса.

Един път си 'изгубих' тефтерчето с личните документи, 20-на лева и всякакви други ценни нещица. Така и не разбрах паднало ли е просто или някой го е дръпнал, но е факт че ми звънна телефона по-късно и типичен женски ромски глас ми рече 'Ахъъй, батьо, тука Хедно тефтер намери'.. и т.н... та си уговорихме среща на Филиповци да ми го била върнела.. /а тя намерила визитка на фирмата на баща ми, от там и дали моя номер и т.н./.
    Та отивам аз сам, тази ме чака на спирката на 111 точно на Филиповци. Дава ми го - преглеждам, парите ги няма разбира се, но всите документи барабар с дебитните карти вътре. Викам с презрителна усмивка 'пари нямаше ли'? -"Не". "Къде го 'намери' " - "В еди кой си автобус" /аз този ден не се бях возил с такъв. Викам накрая "Добре де, защо просто не го хвърли някъде, а ми звъниш да ми го върнеш" -"Хххами батее, полицая много бие, не вярва мене, не искам пак така'...

E, дадох и още 10 лв за 'услугата'.. ама знам ли, все още се поражда съмнение в мен дали пък наистина не го е намерила някъде../макар, че в онзи автобус в който 'уж' го намерила, него бях и чувал/.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Точно това не ми се е случвало, но пък ми гепиха чантата в градинката пред блока ми... С лична и транспортна карта и някакви мизерни пари...
    А ти като ходиш да си вадиш карта те нали после ти дават едно листче? Аз с това листче си извадих транспортна карта, така че пробвай - нищо няма да загубиш. Кажи им на тея от гишето, че нямаш лична карта в момента... Айде успех /малко късно отговарям ама дано да съм била полезна/.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Три пъти са ми крали телефона..единия път ми беше в ръката..представете си какъв бльон съм!
    Но да ти земат протмонете и вътре сичкоо...много гадно!
    Аз за тва сичко си слагам по джобовете и аре да се опитат сичко да земат...ще им се стъжни живота

Не, да чукам на дърво.Много съжалявам за това което се е случило на автора,защото съм имала познати в същата ситуация. Аз затва много си пазя нещата в автобусите и съветвам всички(въпреки че те си го знаят)да гледат с четири очи багажа си,особено когато е по-претъпкано.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Телефона са ми крали само, но пък за сметка на това 2 пъти. Първият път ми го взеха от ръцете заедно с телефона на една приятелка докато си седяхме на пейките и играехме на игрички. Тогава бях 7ми клас. Вторият път беше тази година. Бях в кафето дето ходя почти всеки ден и го забравих, но се сетих тъкмо като излязах и като влязох вече го нямаше. Мисля, че сервитьорката го открадна, защото ми се стори, че се направи на ударена. Но както и да е, той и без тва не работеше...просто разбрах какви хора има...за един телефон скапан, за по-малко от 20лв лъжат като и аз нз кво!

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си