- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кво е тва "Emo"
1.- не всички метъли са депресари- тва е супер погрешно мнение
2.- имотата са имота(егати разсъждението) за мене те са просто едни бритони и музика в която много се крещинищо против тях ама не ги имам за някаква "субкултура" или там както му казват
![]()
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
1-во:метълите НЕ СА депресари!Първоначално написано от cute_but_psycho
2-ро: не във всяка имо песен има крещене...AFI се дерат като издрани направо!(кво остава за метъла деба!)
3-то:колкото и да не ти се иска те са субкултура!
Ескада, знам!Просто звучи супер яко!Некъф гъзар с БМВто по Витошка!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Имотата определено не са ми приятни,но всеки си има място под небетоПървоначално написано от brain_stew
![]()
brain_stew,верно....представям си го...![]()
Ескада , без да се заяждам , искам да те питам колко имота познаваш , че не ти били приятни ?Първоначално написано от Ескада
![]()
леле бахти темата
Дам, всичко в нея е бъзик, както и самата тема де!(поне в в последствие стана!Първоначално написано от Kako
)
леле бахти мнението (тъпо)Първоначално написано от Kako
са ше я намеря че бях видял такаваПървоначално написано от fake
тоя емо ли е ?
http://void.flirt4e.com/upics/977/977239.jpg
емокор
http://www.youtube.com/watch?v=TC1Yi...elated&search=
Ами,достатъчно,за да разбера,че повечето са пози и въобще не са истински имота....не мисля,че е нормално да се парадира със странно душевно състояние...Е,не съм видяла,всичко,както и ти,така че може и да има такива,които са мн приятни..кой знае...Първоначално написано от qwertyu
![]()
права си тоя е най позьорската чалгаПървоначално написано от priti_kiti
Я не обиждайте чалгата. Тоя и некъв аматьор, не е достатъчно модерен.![]()
2т. системно
Баси, кво искате да кажете, че повечето имота дет познавате са пози?Не са достатъчно тру?Не са предани на короната и ходят при други крале?Не изпълняват дълга си към Великото Кралство (нищо конкретно)?Баси...всички са позьори малко или много!Абсолютно всички!Никой не може да каже "аз съм натюр имо/пънк/скинхед..."(метълите не ги включвам, те мислят само за бира)!Защото колкото и тру да искаш да си, просто със сигурност има неща, които не са по твоя вкус в дадена субкултура!Глупаво е (според мен) да се казва "ти не си тру, ти си поза..." защото е супер неправилно!
Малее!Колко чуждици използвах!Комуниста ще ме набие!
poziorstvo e da povtarq6 4e drugite sa pozi samo za6toto drugite go pravqt.Pove4eto tuk ne poznavat imota no znaqt 4e sa pozi![]()
1. и аз казах че метълите НЕ са депресариПървоначално написано от brain_stew
2. AFI са имокор пънк ама като цяло са доста лигава група
3. не съм казала че не ми се иска или нещо такова... просто не ги имам за няква специална "субкултура"... и знам че са такива
4. деренето в метъла зависи от стила метъл
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
1во:Ти каза, че НЕ всички метъли са депресари...Първоначално написано от cute_but_psycho
2ро:Слушам си AFI от време на време...нямат нищо общо с пънка, дори елементи на стила нямат!Плюс това ти сложи цялата музика под общ знаменател, но ето че явно AFI са "лигава" групичка както казваш ти!
3то: какво за теб е по-специална субкултура?Пънкарите?!Хаха ахахахахааха
4то:Вярно е, че си зависи от стиловете метъл...ето и аз допуснах грешката, която и ти допусна!Макар че не съм уточнила кои точно стилопве метъл!Но аз не съм метъл и може би също слушам "лигави" метъл групички, както ти оприличи AFI , а може би слушам гениални групи!Въпрос на гледна точка...
добре! съжелявам,че познавам и депрес. и недепрес. метъли и чесно казано са наравно
за имотата казвам че в българия няма достатъчно имота са да са субкултура тва се отнася чесно казано и за пънкарите ако трябва да сме честни
ааа за AFI - Goth punk групата AFI (A Fire Inside) се сформира първоначално през 1991 ili pro`eti malko tuk -- http://fallchildren.wordpress.com/Би...ия-на-afi НО О!БОЖЕ! В СТИЛА ИМ ПРИСЪСТВА И ДУМАТА ПЪНК?!?! НО КАКВО Е ТОВА?!?! СРАМ И ПОЗОР!!!
Както казва еидн много любим мой персонаж..."That's very interesting!"То и Bulett for my Valentine се водят ню уейв оф бритиш метъл, ама не са такива...И Грийн гей са оприличени кат някъф пънк, ама не са...Тва дет го пише в нета не е много вярно!Не би трябвало да му вярваш!Първоначално написано от cute_but_psycho
А относно субкултурата...знаеш ли кво е субкултура?Защото според мен не си много на ясно с въпроса!Иначе нямаше да кажеш, че това, което според теб се отнася за имотата се отнася и за пънкарите!Но...първо ми кажи дали знаеш кво е субкултура...и ми кажи твоето мнение, а не да препишеш нещо от нета!
Земете се спрете с тва имо бе!
Допреди месец-два не знаех даже, че има такова нещо, а сега из целия форум само за това се говори!Ей голямо чудо вече това имо-музикален стил и стил на олбичане от почитателите.Пфф направо супер интересно-някакви имат огромни бритони, момчетата носят женски дрехи и слушат как някакви реват...Мда направо супер.
Та наистина стига с това имо!
(псува наум)
хъхъ..
субкултурата това е "фалшива" култура например панаира- това е субкултура и като казвам че имотата в българия не са такива имам предвид че няколко човека(образно казано) не правят никаква културанаистина субкултура са обаче за какво говорим като 60% от населението на тая държава не знае кво в тва имо
А кво е субкултураПървоначално написано от cute_but_psycho
? Нещо като суб-уфер?
2т. системно
за мен хората са 2 вида: хора и аз
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Първоначално написано от cute_but_psycho
![]()
![]()
![]()
Сравняваш пънкарите например с некви панаири?!Малеее!Значи...хъм явно наистина не знаеш кво е субкултура!...
Значи субкултурата обхваща дадена част от хора с общи интереси...като пънкарите например!Има си субкултура имо и има нейни представители в БГ!Казваш, че субкултурата е сякаш няква връзка с мафията...ми грешиш...
съмнявам се в правотата и яснотата на моето изказване относно субкултурата!някой да обясни по-хубаво, че аз сега не мисля много!
Ми мафията е точно определена група хора с еднакви интереси.Нещо и ти не си в час май.
![]()
2т. системно
никъде не съм казала че субкултурата има нещо общо с мафията
а и на панаирите хората се събират с общи интереси
и Amayo е прав![]()
Чалгата суб-култура ли е? Мене поскоро ми изглежда на свръх-култура![]()
![]()
![]()
2т. системно