- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс ?
Твърдо не. Аз съм от католическо семейство и това противоречи на нашата догма.![]()
2т. системно
анкетата е много интереснафифти\фифти(горе долу), а според отговорите 90% сте се сексали
кой лъже ?
![]()
leleee.... po4ti polovinata ne ste praili sex ama ina4e suveti davate... e te tva e demokraciq...![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
ne, o6te![]()
ne sam pravila i ne mislq v blizkite 1-2 god da pravq . ne iskam da sam kato pove4eto momi4eta na 12-13 god deto praqt sex(! i to bez prezervativ) samo za da mogat da kajat: az praih sex.posle pi6at tpi temi: praih sex bez prezervativ bramenna li sam?"![]()
![]()
![]()
btw na 13 sam
Първоначално написано от Анонимко
evala ti prava ama puk kvo izliza 4e v toq forum pi6at 13 godi6ni ... mi az kvo praa tuka we...![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
mai maiПървоначално написано от Kulio Gangstera
ama pone o6te ne sum trugnala po sre6ti da gi kanq... ima vreme...
![]()
що не му се пуснеш?
ne blagodarq 6te ti otstupq... gledam 4e ima6 jelanie![]()
Или просто не всеки, който гласува пуска пост.Първоначално написано от Seizure of Power
При така поставен въпрос няма особено голям смисъл веднъж да гласуваш и втори път да напишеш пак да/не. Изморително е. :Р
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Вече НЕ!! (и така съм гласувал ^^)
P.S. Слушайте Infatuated Inside, момичето с готиния аватар!
P.P.S. alfcheto, това е тийн форум, а 13-годишните са тийнове граматически, лексикално и научно. Този форум ("Секс") не е за лафче с приятелчета. За това си има други секции. Тук хора без опит искат помощ и съвет, а хората с опит обменят информация. Нека ти върна въпроса.. Какво правиш тук, alfcheto?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ne,samo svirki sa mi prawili \/
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
kakvo evala ti luda li si kelesha shte stani na 14 i shte se proebe ili maxx 15 vij q kak misli ot sega i se misli za mnogo umna malka typa maimunaПървоначално написано от alfcheto
![]()
i az 6tqh da pitam ama me izprevariПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
mi kazvali sa mi 4e da![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от Martito
Хахахаха!Първоначално написано от Martito
![]()
Страхотно е, когато получаваме отговори на въпросите си, нали?
И аз съм правил.
i az sam pravila sex
За последно правих преди 2 часа![]()
dam