.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това са глупости, хора. Ако имаше живот след смъртта, то отвъдното трябва да е доста пренаселено ! Успокойте се. Няма срашно, + това ако на теория мъртвите ни помагаха нямаше да има за какво сами да се стараем. Пък и ще ми е много мъчно ако можеха да следят делата ни след смъртта си, сигурно с постъпките съм си огорчил много близки по тая логика.
    Да ама не си сигурен/на,че няма нали?
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Град
    София
    Не съм гледала Горещо, но съм чела за нея и смятам, че за някои неща е права (например за отношенията между хората), но за повечето не и вярвам!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    И аз
    Доколкото разбрах това е някаква бабичка-пророчица, която бълва 'истини за живота'?

Голям фен
    Град
    София
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    http://www.data.bg/f.php?fid=15208184
    парола може лиииии

тая я знам. шашкала някви джапанки в япония. имаше филм там лекуваше тва онова, особено онова

http://www.data.bg/f.php?fid=15208184
    парола може лиииии
    паролата е
    "click the left button"

оправай се

Guest
    6te ima li povtorenie????Moga li otnqkade da si go izteglq????MOLQ VI mn iskam da go gledam,za6toto ne mojah!!!!!!!!!
    ima go v data.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си