- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти
Таа значи трябват ми някакви лубриканти с които мога да мастурбирам, обаче не мога да отида в магазин или нещо подобно. Въпросът ми е - Кажете ми някакви домашни "смазки", мога ли да използвам нещо от вкъщи (като олио например)![]()
тури му една плюнка
да, откъде да го намеря. + това как ше кажа на продавачката: "дайде ми вазелинче"Първоначално написано от malka_sladuranka
кво ли ще си помисля
Първоначално написано от Анонимко
е какво толкова аз имам вазелин и го ползвам по предназначение..а не са си го мажа между краката
ок, къде се продава по принцип?
И Kulio Gangstera, на 19 години съм, не съм малък
На 19 ?? И отде тия притеснения? Ти ако отидеш да си купиш вазелин аптекарката шсе зарадва на оборота, да не мислиш че толкова ще те разпитва кво ше правиш вазелина?
вазелина не е лубрикант -_-
оооо божичко
вазелина по принцип си се използва за др
така че не мисля че толкова би с еинтересувала за кво ти е
няма нищо срамно
ами презервативи примерно как би си купувал а?
lubrikanti ima v kutiite s prezervativi!nqma ni6to sramno da vlezne6 v edna apteka i da si kupi6 kvoto ti trqbva bilo to prezervativ,lubrikant ili kakvoto i da e...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
kupi si bebe6ko olio stra6na smazka![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
това също не е лубрикант ><Първоначално написано от alfcheto
С гресПървоначално написано от Анонимко
Балсамчето за устни.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
ама е по-добре че авторката с олио беше тръгнала да се мажеПървоначално написано от Deviant
![]()
с коприва
оххххххххххххххПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()