.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

парче торта"Тирамису"

Абе,хора,някой има ли понятие колко калории и мазнини съдържа горе-долу едно парче от торта"Тирамису"?

Земи пусни още 15 теми за калории.... Трудно е да се каже, според мен около 600 за 100гр. торта. Кремовете, захарта и т.н. за калорични бомби. (Ако пуснеш още една тема от този сорт, вече няма да ти отговарям)

mhm dosta kalorii

zavisi kolko e golqmo par4eto,po princip v tiramisu za 100g se sadarjat okolo 400-500kl,moq savet ne dei da prekalqvash sas sladkoto osobeno ako imash problemi s kg \/ Of tezi praznici kak da ustoish na pretrupanata masa s vsqkvi vkusotii.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Lele az za torti , shokoladi i vsqkakvi vkusotii napravo si umiram, obache vsqko sledko neshto sydyrja kalorii, a tva e kofti ponqkoga

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Spoko papkai si..nqma nishto d ati stane s edna priqtelka na RD-to mi izqdohme cqla torta samo nie dvete puk oshte ne sme stanali hipopotamcheta misle che sa okolo 500-600
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да, споко папкай, папкай... И после ще има " 'щоо ми е дебел гъза" ... ох извинявай забравих, че по-голямата част от младежта се кефи на целолит, паласки и дебели задници.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade

Re: парче торта"Тирамису"

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Абе,хора,някой има ли понятие колко калории и мазнини съдържа горе-долу едно парче от торта"Тирамису"?
    Аре уе,ти се насра с тия калорий!!!!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си