- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко от вас правиха секс на Коледа ?
Като изключим с Левнислва и Деснислава.
ми пич, то Коледа е утре![]()
Мале, мале, хора къде отидоха празниците и традициите?! Да не би Бъдни вечер да не се чества вече???????![]()
abe purvo ne e koleda o6te... i vtoro pone taq ve4er da postim... ima hora deto ve4e 40-ti den ne qdat mruvka, ne piqt i ne praat sex za edna ve4er ni6to nema vi stane![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
Kulio Gangstera i tova e postijenie az ne moga... dori i samo s hrana ... takuv sum si hi6tnik![]()
![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
aaa ne se broi togava i az se prekarah taq ve4er![]()
няма да правя секс на коледа...няма да имам време...![]()
Ще страдам с теб, докато правя луд, дивашки секс с партньорката ми! Но след Коледа, имам задължения към роднините..Първоначално написано от krem4et0
(не, не съм гаден, пробвайте вие да живеете със секс веднъж на два месеца да видите как е!)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ядох кекс.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
i az ne sym![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ох по празниците само ще го сънувам а и може малко помощ от "Десислав и Ляв4о" оба4е след това лелеелеее...ще се 'тресем' якохаха
![]()
Защо задаваш толкова лични въпроси, които нямат никакво значение за твоето умствено в бъдеще време развитие на мозъчната кора, намираща се мод черепа?Първоначално написано от MySel`f
![]()
Е чи чакай бе, то Коледа е днес. Изчакай да отмине деня и тогава питай
Е,ще почакам до петък-събота. Няма да умра без секс 1 седмица. А и гостите още не са дошли,така че ако закъснеят мало още-3-4 часа може и мен да ме огрее. Ама по-добре да не ме огрява,че се тревожа-ами ако не пристигнат. ще направя много хубав новогодишен подарък на 2 рода-бебче!Първоначално написано от shizzle
az dnes pravih sex!I to 2 p1ti hq hq hq![]()
Той авторът "мушнал" темата от рано - като мине Коледа, още веднага да могат да се похвалят хората.
А не знам дали сте чували за книгата на Къци Вапцаров, той много си я рекламира (ХАХА) - "Секс за душата" се казва. Аз най-много такъв да получа днес. Но от утре вече се увеличават възможностите.
![]()
ох при мене не се очертава такова нещо!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ne se pritesnyavai samo da iskashПървоначално написано от radito
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Ооо, сега едвам ходя...С приятеля ми го направихме 3 пъти, ама яко клатене и сега е малко..некомфортно.