- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво получихте за Коледа?:)
Ми аз от нашите не получих нищо..но пък и не съм искал мен ми стига че са ми дали възможност да живея нормално макар и да нямам много неща които другите имат..стига ми че си имам родители!!!Това е най-важното!!!Но иначе мама днес ми даде пари да си купя яке и панталон че съвсем го бях закъсал..и да ви кажа доволен съм най-после си купих яке с пухена качулка и едни джинси.Много се радвам за всички вас и за вашите подаръци...важното е да ви харесват и да са подарени от сърце!
А иначе и аз ще изброя подаръците от роднините:
-риза Lacoste
-блуза тип пуловер Paul & Shark
-от баба боксерки..е добре че е тя да ме спасява откъм бельо![]()
-шоколад (който отдавна се изяде)
Хора не забравяите, че най-много радост ще доставите на хората които са ви подарили подаръци като видят че вие ги употребявате!!!Това значи, че ви харесват!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Значи купиха ми яке, при това Kenvelo! Имам блузка, боди, парички и много лакомства.Всичко това от Дядо КоледаОт приятелките получих блузка и свещи ^^
Emii taq koleda neshto ne q usetix neznam zashto taka i da vi kaja mi e malku tyjno![]()
A po temata..Vsichki mi dadoxa pari babi,leli,kumove abe sichki dori i nashte ne se oplakvam ama i az iskax pone neshtu malko pod elxata i mi stana krivo shtoto za pyrva godina taka stava..A inache az parite veche gi osrebrix v dreshki i mi e hubavo..hahaa inache nashte mi obeshtaxa Gsm - che za rojdeniq den i zatova ne im nahalstvam na horata za poadraci..
![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Ми понеже рд- то ми е малко след Коледа и ми се насъбраха доста неща. Дълго палто, часовник- пръстен, чантичка за гримове, лаптоп, iPod, цифрова камера, дрехи, пари...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Poluchih
Dynki
20lv
Pliushena igrachka (edno rozovo zaiche)
bodi
parfium i kolan ( lichno ot men kupeni - za men
)
sega ochakvam mp3-ka ot bashta mi
![]()
mnoo kinti Mp4 player edin swi4ur na korn i novo tool4e za sk8
Дъ бест аватар от галерията
Тааа ии Коледа и Нова Година минаха и казвам казвам какви подаръци имам общо
От баба и дядо (за рд става въпрос) - 50 лв. - ама вече изхарчих 10, така, че остават 40
иии пак от баба и дядо за Коледа също 50лв.
иии от 1 приятел на нашите 70 лв.
От мама, тати и техен приятел общо (за Коледа)
1. един бял пуловер
2. блузка на жълти и сиви райета...от терранова май че е![]()
3. иии пак блузка, на лилави и сиви райета
4. суичър на бенеттон (лилав, пухкав много му се кефя)
5. дънки на кенвелострашни са, ама са ми малко къси вече на дължина
хем ги пробах като ги избирахме.
За Новата година
никакви пари не получих, вече от преди имам достатъчно![]()
от един приятели
1. едно плюшено тюленче, супер сладко
2. пухкава рамка за снимкас едно кученце ииии познайте - оФца
![]()
![]()
![]()
3. някакви шнолки и ластичета и парфюм
от мама и тати:
една плюшка, офца, отгоре има кученце и над кученцето - пате (за пръв път виждам такава, не мога да я обясня много точно каква е)
Ами от родителите ми лаптоп, комплект златни бижута и пари. Общия подарък за мен и приятеля ми беше екскурзия (на която се зарадвах супер много).
От бабите и дядовците пари, с които и купих най-различни свещи, направо отрупах хола на моя етаж със свещи.
От приятелки сувенири и сребърни бижута.
А от приятеля ми беше най-прекрсния подарък (защото е от него де). Златна верижка със златно сърце, което се отваря. А вътре има надпис: "Ще те обичам винаги и няма да те пусна да си отидеш, защото без теб не се чувствам жив". Боже, колко го обичам.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
priatelite mi se vurnaha ot Ispania za nova godina.tova be6e nai-hubaviat podaruk za men da sum s horata koito obi4am.spretnahme si iak![]()
vuh! mnogo neshta polu4ihno tova na koeto nai se radvam e edno (gore dolu golqmo) me4e... mnogo e sladko
i oshte edno me4e ama to e po malko.. i na edno jab4e mn`sa mi sladki
![]()
...kantar...
otdavna si me4taeh da imam vk16ti...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
въй и аз много обичам плюшени жабчетааааааvuh! mnogo neshta polu4ih no tova na koeto nai se radvam e edno (gore dolu golqmo) me4e... mnogo e sladko i oshte edno me4e ama to e po malko.. i na edno jab4e mn`sa mi sladkiсуперски са
![]()
Между другото за Нова година ми дадоха паричкии ,с които още не съм решила какво ще си взема...![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
poneje imah rd na 27 na koleda polu4ih pari4ki a za rd-to mi edin golqm me4o puh poneje sym mu luda fenka to tova be6e nai qkoto ot vsi4ki podaryci pyk i be6e ot priqtelq mipolu4ih sy6to edni srebyrni obici s djoint4eta komplekt s kolie i prysten i ye bqha mn gotini4ki.Drugoto qko ne6to be6e i ss koeto se izkefih be6e edon kokosovo prasence-kasi4ka s mn stotinki koeto trqbvashe da go 4upq makar 4e ne iskah 6toto be6e mn funn
....SnoOp Doggy....
фотоапарат , 1 грозна блуза чорапи;шоколад и поставки за новогодишни свещи и mp3 плейър(ама той май е за нг)
Ot mayka mi-PC igrata"The Sims 2",ot bachta mi-moite domachni lubimci-ribi s akvarium i siakakvi raboti za nego,ot babite mi-bolero-na firmata Aurafachion,terlici,rakavici-dosta sa si groznichki,no vse pak e podarak(sigurno za 1lv,ama nichto
) i lakomstva-1 chokoladov Diado Koleda i edin keks Torta Cokoa,bi triabvalo da e kokosov,ama spored men e po-skoro kakaov i sega patuva kam men s kolet(pone taka se nadiavam)dankovo iake(porednoto-veche imam dostaa,no ne vazraziavam
)i nay-veroiatno(za moe naaay-gooooooliamo sajalenie)ochte lakomstva-dankovoto iake i dr.raboti kam nego chte sa po-skoro za Nova godina may...Ot diado mi tazi godina ne poluchih nichto,no za rojdenia mi den triabva da se revanchira zdravata.
Ot edna sauchenichka-Evgenia-edna pozdravitelna belejka ot neia i edna detelinka za kolie.
No nay-golemiat podarak za men beche,che bachta mi si beche s nas za Koleda!
Mi qke i dynki,edno mnogo sladko jylto patence ot moita nai dobra pr,otdelno sabrah 150lv ot babite i lelq nashte i te dadoha nqkoi drug levSega sma reshila da si kupq nqkoi dreshka s tqh.Aa i srebyrni raboti.Mai tova .. za drugo ne se seshtam ... pak i ne e malko.To i prez godinata baq podaryci si mi praqt nashte. \
/
A,i propusnah da spomena-ot moiata priatelka i sauchenichka poluchih 2 gotini koledni salfetki,zachtoto kolekcioniram salfetki,1 rozov mnogo simpatichen lak za nokti i edno bonbonche.![]()
Добре,че наще ми взеха подарък... (GSM).Тоя дядо ми коледа нищо не ми донесе!!!!!!!ДОРИ И СНЕЖАНКА!
![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
Хъх,ами нищоКакто внаги.Като се замисля...за който и да е празник не съм получавала подарък.От семейството,де,приятелите по някога се сещат.За Коледа...миии дадоха ми една някакви сладки глупости...ама подарък не.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Златни дрънкулки, шапка, два анорака, пари...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз пък за Коледа получих един мн як президентски стол от едната ми ба, а пък от другата нищо (те и без това нямат кинти, няма да ги тормозя с глупости ). От татко получих части с PC-to, че се беше развалило (дъно+хард) и от майка ми получих едно принтерче НР. А пък от дебелия (Дедо ни Коледа) нищо не получих. Ей голяма стипца е тоя човек бе, поне една картичка да беше пратил.![]()
един анцунг ... един пуловер ... един парфюм ... един сувенирен Дядо Коледа ... 50 лева .... едно DVD ... една книга-биография на Дженифър Анистън .... и това е![]()
ot na6te polu6ih dva fotoaparata.ediniq profesionalen d drugiq nqku za 200-300 leva da si 6trqkam kato sum na kru4mi4ki ala bala