- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кое боли повече - пиърсинг на езика или на устната
Az Imam na Papa ii mi q slaga lekar malko me bocna s upoika koqto ne uisetih i nqmashe bolka samo sledva6tite nqkolko dni korema me boleshe ... ina4e az ne moga da ponqsam nikakva bolka. Imam i Na dolnat austna v dqsno i edvam se navih ... no tam si imashe bolka ... samoto vkarvane mnogo se useti no ne beshe bolka z aumirane. A na ezika mnogo iskam nooo mai nqma da se prestra6a vseki kazva 4e boli :{ Oba4e ot izvestno vreme ot dupkata na ustnata mi se otdelq nqkakav sekret neznam ot smqnata na obecite li e .. no imam dobra higiena vsqka sedmica q promivam 4istq kol4etata v raztvor... neznam ot kakvo moje da e
Братовчедка ми има на езика и каза, че при пробиването я е боляло малко, обаче после цяла седмица било почти непоносимо. Нз как хората обясняват, че всичко си ядяли още на 2рия ден, при положение че тя зъбите не можеше да си близне xD
Иначе аз имам на устната и без да прувеличавам- не боля. Наистина не боля, само е странно докато свикнеш. На ушите, меката част, ме боля мн повече =D Аз и без това не нося вече там. Само звука на пробиването е гаден.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
^Въпрос на организъм и грижаи аз ядах на 2рия ден.
Това определено е вярно до голяма степен, всеки организъм реагира различно на чуждото тяло (обицата)Първоначално написано от Jamalska
Но тези въпроси 'ама боли ли' са малко тъпи, защото езика е мускул, и когато през него мине игла, за да се навре обица вътре- много ясно че боли, може да не боли много -зависи от мн неща- но болка има.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
аз ядох още същия ден вечерта
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
аз мисля, че и на двете боли многооо..
![]()
![]()
Просто аз
с пистолет се пробиват само ушите. Всички други места - с абокат.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
preduu nqkolkoo mesecaa chetohh wsuchkuu wasuu komentaruu u me beshee megaa strahh kak sh se probuqq ,, adskuu mega mn me beshee strahh predu da wlqza w studiotoo mu omeknahaa krakataa kwa onowaa [[ sporedd men piite kola ili waleruann da ne wu padne krywnoto (moje i shokolad) da ne wu padne krywnotoo ]] kato wlqzahh w studiootoo i prostoo mu muna strahaaa .. za pypaa ne boluu probuwanetoo na biitee si go w glawattaaa unachee nqma da stanee ,, s abokatt ee 4646446446 pyti po dobree ,, ii koitoo se gricii za obucataa si nqma da ima nikwi problemii .. ]]] bolu samo slaganeto na samata obucaa malko sled towa ne mojesh da se razpywash nqkolko chasa [ ili pone pri mene ]] inache wsuchkoo drugoo ne go misletee ;]]]![]()
washtoo mnenuee ma walnuwaaa mn mn slabooo ;];];]];]]]];]]]
СТАРА тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!