- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОРУМНА СРЕЩА-НЕКА СЕ НАПИЕМ
Поне някой луд трябва да има![]()
![]()
Да се напием, да се напушим и да се наебем нали. Групов секс рулз![]()
Edit
Просто чист сарказъм с тематаПървоначално написано от smily_data_bg
![]()
ем кфо супер яко ма на бас че почти никой няма да се навие за подобна срещаиначе като идея е супер ...
f*ck off!
Айде бе хора казвайте кога къде и съм там. Много се радвам да се запозная с хора с който пишаМного добра идея е т'ва. Едно време имаше такива на канали от IRC . Много е готина идеята ако наистина има навити
![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Аз ще дойда.Само да се съберем повече от 3ма човека.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Изведнъж се нароиха хора, дето изобщо не съм ги чувал из този му форум. OND? Just Emo? yunku? smily_data_bg?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Това са биячите. Който дойде ще бъде пребит и натопорчен здравата. По-добре не се наемайте.Първоначално написано от shizzle
![]()
Чудно, нали?Първоначално написано от shizzle
А и темата виж в кой раздел е...пък даже и някви навити има...ама за кой град става дума...
Хеи аз бих дошла, стига да се навият пове4ко хора. Пък и голям кеф ше ми е да видя на живо готините хора от форума
![]()
Поздрави bungle, shizzle и quenchНе сте ли навити? идеята си я бива
о ако само тази групичка се срещате, нужна ли ви е цяла тема? IM програми нямате ли си?Първоначално написано от SINDEL
Аз сега съм във Варна, връщам се на 2ри.. Иначе съм навитакПървоначално написано от SINDEL
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ехаа...това ще е забавно, ама найстина за кой град става въпрос![]()