- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- (Без заглавие)
zdraveite vaprosa mi e mn spe6en za6toto 6te se pobarkam molq vi otgovorete mi ako sam si pisala s nqkoi po skypa i sam mu pratila snimki toi neznae ot koi grad sam no moje li da me nameri po nqkvi danni na komputara?
По IP-то ти, още повече, че Skype бачка на p2p принцип (т.е. директна връзка м/у неговия комп и твоя). Та, самият скайп ти знае IP-то, но едва ли въпросният батко би могъл да го изнамери.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
a tva ip lesno li 6te go nameri moje li da mi razbere adresaa ???![]()
Съмнявам се да може да те открие, защото голяма част от ИП-тата не са реални, най много да открие кой ти е доставчика на интерета![]()
mn blagodarq
a na men mi kazaha 4e samo ako sam si pisala s nego i e sredno dobar haker moje da mi razbere vs registracii v interet naistina li e vazmojno?
Мняяя.
XaKePa - Тука съм съгласен, и на мойто IP ми дава имената на шефовете на МНЕТ, но въпросът беше дали може да се разбере градът![]()
Ми да бе по IP-то. Ако си си сложила информация...град, домашен телефон (ще види кода на града), мобилен (може чрез оператор с повечрко зор)
oh savsem se obarkah
na4i: az sam si pisala okolo 10 min s nego i sam mu pratila nqkolko snimki toi kazva 4e e ot nqkva darjava tam ne q znam kidding li ne6to takova.E po tva ne6to moje li da nameri kade jiveq? ( sq sam go bloknala)
Тва някъв психолат ли еКакво се плашиш толкова, не вярвам да стигне толкова далече. Остави го блокиран и не му пиши и занапред не пращай снимки на непознати.
emi az na skypa imam samo 4e sam ot bg dr danni ne sam pisala
"Kidding" ли?Kidding ще рече гавря се, ебавам се, бъзикам се :P
Данните на скайпа ти нямат никакво значение - ако не си с прокси (съмнявам се да си) по IP-то може да се разбере най-малкото от кой град си.
oh edin mi kazva 4e moje da mi nameri mn lesno adresa dr 4e moje samo dostav4ika mi i to s mn zor
koe e vqrnoo?![]()
lele ne 6a umra!
lelee nai malko ot koi grad sam a nai mnogo ?!
Е да, ако ти види IP адреса може да разбере не само от кой град си, но и кой ти е доставчика, оттам може да се поинтересува този доставчик кои квартали обслужва и евентуално да ти разбере квартала, но възможността това да стане е толкова малка, че не знам какво си се спекла толкова![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
а ти защо реши,че ще ти търси квартала и така нататъка...и града и ваобще ялата тая история..безсмислена е...и не се притеснявай нищо не може да се случи
![]()
pi6ete molq vi !!!
kvo da pravq sega?!
6tom i adresa moje da mi naremi...![]()
zna4i NAI mnogo kvartala da mi razbere taka li ?
otg mi pls
оф майко!!!! тъпа си не разбра ли!!!
мое да ти разбере и точно по кое време ходиш да сереш бе мама му дееба! като си толкова сдухана изтрий го тоя скайп и не си чати с некфи извратеняци от пичка си лелина толкова ли е сложно!
никой нема да тръгне да те търси дишай дълбоко и спри да постваш по 30 мнения в минута
На теория би могъл да намери адреса ти, но всъщност най-много да намери от кой град си и доставчика ти.
А, и никой не е казал, че ти има IP-то.
a trudno li moje da mi go nameri (ip-to)?