- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми ревнува от чата!!!?
Ако даваш на този от чат-а поводи да се бара, с извинение, от другата страна на "линията", флиртуваш с него...еми дразнещо е наистина, мамка му. Но ако си говорите някви теоретични неща, не би трябвало приятелят ти да се притеснява. Ако тогава се притеснява, значи е комплексарче.![]()
Ми като си завряна пред тоя комп 24/7 . Кой не би ревнувал. Земи малко да се разтъпчеш, живота не е само ядене, сране и комп!Първоначално написано от Малори
Ами стига само да си представиш той да говори с някоя на същата тема секс... Т.е. това което правиш и тиЩе ти стане ли приятно
Просто се постави на негово място, как ти би се почувствала в същата ситуация..
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
Frozen, изцяло де подкрепям. (:
Общуването по интернет няма как да е изневяра в истинския смисъл на думата (освен ако не говорим за виртуален секс, което в случая го няма). Следователно, е абсурдно някой да те обвинява в изневяра, защото комуникираш с други момчета, включително на тема секс.
И все пак, мисълта наистина е дразнеща. И е нормално да има ревност. На мен също не би ми било приятно да знам, че гаджето ми си говори по цели нощи с някакви непознати момичета за секс, а на мен ми остава единствено да се надявам, че си говорят чисто теоритично, без да флиртуват помежду си. При всеки е така. Който каже, че не би ревнувал приятеля/приятелката си в подобна ситуация - или лъже, или не се интересува достатъчно от въпросния човек. А и не опира до доверие - дори да имаш такова на някого, пак можеш да го ревнуваш. Ето ме, жив пример. (:
Иначе, точно поради причините, че аз също бих се почувствала зле в такава ситуация, в интернет, темата секс я обсъждам или по форуми (именно чисто теоритично), или с хора, с които все пак съм изградила някакво приятелство и, с които си говоря на хиляди други теми. И най-вече, на които им е известно, че имам връзка с някого и съответно не си позволявам да задълбочавам подобни разговори. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Когато флиртуваш с някой е кръшкане, а когато вече имате близки контакти е изневяра. ТУк няма изневяра, но това не значи,че няма причина за ревност. Ревността идва със силната любов. Иначе си говорете с него повече за секс, така той няма да ревнува и ще сте доволни и двамата .Първоначално написано от Infatuated Inside
Иначе той откъде да знае с кой и кога си била или ще бъдеш
![]()
Е много ясно,че е за ревност,обаче включва и голяма доза глупост.Чата за мен е загуба на време,има толкова неща на които можеш да се радваш,на приятелят ти,на кафенетата,на разходките,а ти какво правиш-завряла си се вкъщи,чатиш с някъв малоумник(загорял най-вероятно)на тема секс и очакваш да не те ревнуват.Ами представи си,че той говори с някоя негова приятелка на тема секс,забавлява се с нея,говорят си миличко за оргазми и такива работи,ще ти стане ли приятно,предполагам не,тогава не питай работи,които сама можеш да си отговориш.А факта,че те ревнува,че му пука за теб,трябва да те ласкае,явно си попаднала на момче,което държи на теб,направи и ти същото за него!
Тъпо казано! GiRl^of^PriStOn не можеш просто така да подмяташ някакви изказвания, не мислиш ли ?!Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
Можеш да подходиш по-деликатно към темата, ти познаваш ли този човек, за да кажеш или пък сигурна ли си, че този пуснал темата представя нещата в истинската им светлина ...
![]()
![]()
А относно темата : От много неща зависи ревността на приятеля ти ... зависи какво ти си говориш на тема секс, просто разговор ли е или вируален секс ... така както си ни представила ситуацията не е много ясно ...И може някои да го наричат болен мозък или каквото там казват, но гаджето ти може и да е право ... много зависи !
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
edno e da pi6e6 i govorish drugo e da go napravish ... az li4no revnuvam no znam dokude e границата..
пък на него хи4 не му пука за какво си пиша :- т.е пука му ама не показва да ме ревнува(.. кофти..
Mi typo e, no zavisi...predpolagam nqma da revnuva toku taka-qvno si mu dala povod.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Хм, не схванах защо си ми цитирала поста. (:Първоначално написано от FikyScHetOo
Струва ми се, че не съм казала нещо, на което опонираш, но нейсе.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
абее от една страна си е прав приятеля ти.. няма лошо да се говори за секс както ние във форума говорим за секс. но ако си говорите как ще.. или някакви подобни на виртуален секс или свалки.. нормално е гаджето ти да се дразни. просто не го прави или поне нека не рабира![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ами да ти кажа честно разбирам приятеля тии аз на негово място бих изревнувала...но тъй като и аз си говоря с някои мои приятели за секс (понякога), не мисля ,4е си извършила престъпление
така че споко - просто говорете двамата повече на тая тема и той ще се почувства по-добре. а и му кажи че и той има право да говори за такива неща със свои приятели
![]()
флирта един вид изневяра ли е?![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Зависи какво си мислиш.. И какво разбираш под флирт. Защото с момичета, които ми харесват като хора, винаги съм по-грижовен и по-интимен, отколкото би се харесало на приятелката ми. Но никога не го правя с цел да ги вкарам под постелята си, такъв ми е мирогледът.Първоначално написано от ачката
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да, с хората които харесваме обикновено сме по- грижовни и внимателни, но интимни?Изобщо не се вързва, по- скоро е флирт, но тук някой предпочита да го нарича друго.
Да държиш вратата отворена, да платиш сметката, да услужиш, да се държиш любезно, да предоставяш помощта си.. Това за мен е джентълменство, не мазничене. Може да е криворазбрано, може да е архаично, това са лични виждания и не бих си ги променил, защото някой ме нарича слабохарактерен. Отраснал съм с определени книги, филми и идеи, които доста са повлияли на мисленето ми, признавам - но смятам, че това влияние е било положително.Първоначално написано от doky
За твое лично успокоение (тъй като досега си ме скастрял главно, когато има възможност да ме хванеш в изневяра) - това се случва с много малко хора.
edit: Съжалявам, изглежда разбираме "интимност" по различни начини. Да, пазя по-близка дистанция, отколкото с непознати.. Да, докосвам, хващам за ръка, насочвам.. Но главно имах предвид теми на разговор, тоналност на гласа, лексикален подбор.. Малко поо-трудно доловими нюанси.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Twa e s-r glupavoza twa gi mrazq tei revnivite 6oto kat te vidat sas nqkoe mom4e poo hubau ot tqh i vednaga po4vat sas skandalite twa me otvra6tava
s takiva po dobre ne se zanimaai
![]()
А, бее, не е като вие да не си правите за скандал повечето пъти ^^ Моите приятелки, слава богу, не са ми погаждали таквизи номера, ама на няколко пъти съм ставал свидетел отстрани.. Ей, както не бе мое момиче, така ми идеше да я хвана за косата и да я заключа вкъщи!Първоначално написано от cOoL_MaCkA