- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дайте съвет как да го начукам на приятелката на майка ми
сега ни е на гости и ще спи в моята стая
ми ебе ми се
готяна ли е ? мръсница ли ?![]()
резвей и го пред лицето и тя сама ще поиска
А така! \Първоначално написано от malka_sladuranka
/
![]()
Робинята на Quench
като си легнете и угасите и уж всичко е ок,отиваш при нея и почваш да я лижеш,целуФаш я там и нема начин да ти откаже после.![]()
направо и тя ще те грабне и ще стане едно яко ебане.
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
а защо не си направите тройка![]()
![]()
аууууу и майка му лиПървоначално написано от deidiy
![]()
![]()
хаха това е лишено от всякакъв морал хаха
не не идеята ми беше приятелката,майка й и той но и твоя вариянт става само е малко по-бруталенПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
аа нещо не си разбрал/а за приятелката на майка му става въпрос...а не майката на приятелката му...и аз това си помислих в първия моментПървоначално написано от deidiy
32 годишна е, доооста голяма мръсница, поне на вид и поведение. майка ми е с 4 г. по-голяма ама са приятелки още от ученическите години
Първоначално написано от navits
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
еми,ако се навие я наеби бре ,лошо нямаПървоначално написано от ола ола
а бтв ти на колко години си ?
16Първоначално написано от Анонимко
ебъй, ебъйскъсай и гьона
![]()
ХахахаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Мушкай се при нея и кажи че си сбъркал леглото ма не ти се мести пак![]()
Ae kaji kwo e stanalo,che i az iskam da izchukam sasedkata..Che e qka ...![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Лелее... човек сериозно недей, просто си представи, че ти откаже и после разкаже на майка ти.... Ако искаш си поговори с нея, дръж се мило и предизвикателно, токувиж може да се унесе и да стане работатаама в никакъв случай не давай баш направо, колкото и да е мръсница може и да я хване морала и да откаже, но ако примерно и стане приятно с тебе и се почувства самотна, тогава може да я почнеш лека полека
![]()
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love