.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен

...Други предпазни мерки.... !?!?

От презерватива ми е гадно - просто бързо изсъхвам...но съм далеч от мисълта да правя секс без предпазни мерки
    Хапчета не искам да пия, защото съм малка...а и съдържат хормони, не особено "полезни" за организма...
    Все съм чувала "вече има много начини да се предпазиш от нежелана бременност..."...е дайте идеи, плс
    Да знаете за някаква друга контрацепция?
    Но наистина надежна?
    Предварително благодаря

Супер фен
    Град
    Мбабане
    въздържание

Мега фен
    Град
    SF
    Свещи4ки. Доколкото са ми казвали, били много надеждни.

Робинята на Quench

Фен
    Град
    sf
    vij sega macka-da 4e ima i drugi metodi-opredeleno ima,no.....ne sa tolkova sigurni kolkoto kondoma i hap4etata
    ta.........
    1)gelove ili pqni-spermicidni gelove koito se ''namaqzvat''(ti si gi maje6 vatre v teb)malko predi sno6enie.te ''ubivat'' spermatozoidite-tova e funkciqta im

2)spirala-no tq e NEPREPORA4ITELNA ZA NERAJDALI JENI taka 4e tq otpada absoliutno

3)diafragma-ne6to kato gumena 6apcica,koqte se maje s specialen gel i se postavq predi vseki edin akt i trqbva da stoi vatre 2 4asa sled akta,no e ne e udoben-dokato svikne6.....pak i moje da ne go sloji6 pravilno

4) da sledi6 ovolaciqta si i toi da ne svar6va v teb-no tova e vazmojno na i nenadejniq metod

VSI4KI DO TUK IZREDENI METODI OBA4E NE TE PREDPAZVAT OT KAKVITO I DA E BOLESTI PREDAVANI PO POLOV PAT
    I DORI I D ASTE SI VERNI EDIN NA DRUG I D ASI IMATE DOVERIE0NE MOJETE DA IMATE DOVERIE NA PREDI6NITE PARTNIORI NA PARTNIORA SI-I NA TEHNITE BIV6I.....I TAKA
    taka 4e az te savetvam prosto da polzvate kondom i toi da se postarae pove4e za tvoeto uvlajnqvane a i nai dobre ako ne stav prosto da si kupite lubrikant(smazo4en gel,koito 6te pomogne da ne ''izsahne6''-toi 6te e smazka
    NO ZADALJITELNO NA VODNA OSNOVA DA E(poneje ina4e moje da ima problem s kondoma)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами като си малка за хапчета-значи си малка и зе секс. Пораснете, укротете организм си и правете чак тогава секс. Весела Коледа!!!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми можеш да продължиш с презерватив но си вземи овлажняващи кремчета

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Ти да не си получил новини от момичето си, че все нещо съвети от bg-mamma даваш
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: ...Други предпазни мерки.... !?!?

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    От презерватива ми е гадно - просто бързо изсъхвам...но съм далеч от мисълта да правя секс без предпазни мерки
    Хапчета не искам да пия, защото съм малка...а и съдържат хормони, не особено "полезни" за организма...
    Все съм чувала "вече има много начини да се предпазиш от нежелана бременност..."...е дайте идеи, плс
    Да знаете за някаква друга контрацепция?
    Но наистина надежна?
    Предварително благодаря
    Prezervativi + lubrikanti ovlajniteli i tam kakto se kazvat

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не знам цените на най-евтините, лубриканти ама една хубава марка е двадесетина лева голямата разфасовка и стига за мноооооооооооооооооооого пъти.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    skopqvane

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Ти да не си получил новини от момичето си, че все нещо съвети от bg-mamma даваш
    Някои могат и да правят деца шизъл. Другите подсмърчат отстрани и задават глупави въпроси

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми да бе, лубриканти...най-лесно е
    Въздържание...
    Спирала, ама не е за теб засега...
    Ще пиеш постинир всеки ден
    има противозачатъчни за мъже, но ги няма в България
    Календарен метод
    Онуй как се казва..с прекъсване на семепроводите...

има много начини, но голма част от тях са рисковани и си играеш на тото. Аз като съвет давам презерватив, алтернативен начин противозачатъчни. Другите...казах вече

С теб не сме си писали повече от година...а вземи се появи в скайп примерно да те "видя" какво правиш - bulgarche-to
    П.П. Имаш интересен брой мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си