- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подарък за момче
ЗдравейтеЩе може ли да ви помоля за съвет-какво да избера на гаджето си за подарък.Мислих си за дезодорант или нещо такова ама много изтъркано ми звучи и се отказах.Ай ако имате идеи кажете
![]()
emi pone uto4ni kakuv e povoda de a i ima super mn takiva temi-izpolzvai tursa4kata!
Ами не че е изтъркано, ама дрехи и козметика не се купуват като подарък, запомни го от мен. Иначе вече поне на 15-та такава тема отговарям - отдели някой лев в повече и му купи един бас.
Аз на коледа подарих на приятеля ми голяма плюшка . Но може и някаква компютърна игра![]()
Аз ще ти предложа или някаква плюшена играчка, или може би някаква сребърна гривна.
Дезодоранта наистина е изтъркан подарък.
Аз на моя му купих една супер яка табакера на която много се израдва![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
тва е добра идеяПървоначално написано от evil lady in black
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
И аз се чуда като се наложи нещо такова какво да му подаря..
Нито дреха, нито дезеодорант, нито някакви гривни и подобни боклуци, нито плюшени играчки, нито гащи, нито дискове, нито сувенири, всичко това ми се струва много тъпо за подарък и се учудвам на момчетата, които харесват подобнио подаръци! Нищо не мога да му избера, бе деба!
Яка запалка или нож...?Яка кожена гривна?Ама не на всеки би му харесал такъв подарък...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
и бележка ти знаеш какво да правиш с негоПървоначално написано от молец
бельото винаги ше си остане най-добрия вариант когато не се сещаш за другоаз на моя му купих невероятно боксерки с таралежчета на задните части
мнооооооого им се израдва :P а аз два пъти повече даже
![]()
![]()
![]()
ахахахаПървоначално написано от NiKOLAN
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
az pyk sam 4uvala 4e ne e hubavo da se podarqva nojПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
![]()
vypreki 4e moq priqtel 6te se izkefi
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Zavisi ot parfiuma!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
haha a az pyk mu bqh vzela s ry4i4ki otzad i toi mnogo im se radva i o6te na sledvashtiq den mi pokaza kak mu stoqt ^ \Първоначално написано от zaiobaio
/
\
/
ina4e mu bqh podarila i edin mn hubav parfium, koito mi deistva napravo kato afrodiziak... i kato go podusha... napravo umiram[i tva mn si go haresa i sega vseki pyt kato izlizame zaedno e s nego]
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Стига с тия парфюмиРазгледай тук - има мн по-добри идеи от парфюм
http://podarac.com/ Ще откриеш нещо яко, ако се поразтърсиш !
![]()
и аз предлагам някоя гривна ли ланец ,а на мойто момче за РД-то му подарих портомоне![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Щях да ти вкарам оферта за лак за коса, но не е на
далавера да му подаряваш козметика :/
Гривната - зависи с какви финансови средства разполагаш.
но готина запалка или нещо дребно звучи добре![]()
Темата е от 2007.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
обича ли футбол?
купи му топка
ако не-баскетболна
може и шалче на любимия му отбор![]()