.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

проблем с пъпките на триъгълника

преди си чистех космите на триъгълника с епилатор,но ми се появяваха много подкожни косъмчета => белези и спрях.Почнах да се бръсна ,но имам останали като малки пъпчици от епилирането(НЕ от бръсненето) и така всеки път като се бръсна ,което е някъде през ден и тез пъпчци ги порязвам и става много гадно?какво мога да направя за да ми зарастнат по-бързо тея пъпчици ,за да не се режа всеки път?дали да изчакам малко повече време без да се бръс и да почна да се мажа с крем здраве всеки ден?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...

Re: проблем с пъпките на триъгълника

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    преди си чистех космите на триъгълника с епилатор,но ми се появяваха много подкожни косъмчета => белези и спрях.Почнах да се бръсна ,но имам останали като малки пъпчици от епилирането(НЕ от бръсненето) и така всеки път като се бръсна ,което е някъде през ден и тез пъпчци ги порязвам и става много гадно?какво мога да направя за да ми зарастнат по-бързо тея пъпчици ,за да не се режа всеки път?дали да изчакам малко повече време без да се бръс и да почна да се мажа с крем здраве всеки ден?
    Mi po-dobre izchakai...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Re: проблем с пъпките на триъгълника

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По-добре изчакай малко , после си купи някакъв крем незнам какъв но в някоя аптека ще ти кажат

абе не ги зака4ай. просто след бръснене се намажи с крем Здраве.мн по ефикасен е от другите скъпи кремове.а можеш да използваш и интимен гел или там нещата които се водят "Интимни".

brukaa
    Guest

brukaaa

abee ne mislish li che ako zapochesh s kola maska 1 2 puti v meseca 6te gi pravi6 tezi raboti i nqma da gi imash tezi problemi

Не трябва и да се изчаква, защото се получава голам сърбеж...
    Попитай в аптеките, тъм трябва да знаят...
    Аз ти предлагам да опиташ с крем за депилиране... но попитай в аптека...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си