- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли нещо лошо момиче на 16 години да излиза с мъж на 66?
Ама наистина? Може ли момиче на 16 години да излиза с някакъв на 66?А с някакъв на 70?А да го изрови от гроба и да спи с него?Ебаси, отговерете ми, спешно е, много е важно....
Може, ама ако си некрофил тогава става и да спиш с него!Първоначално написано от scion_of_Storm
![]()
![]()
по добре излизай с мен и аз щти плащам кафетата
същност кат се замисла си отвратителна мруш мааа![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Некрофилията не се среща при жените. Все пак го обичат твърд. При мъжете се наблюдава този феномен като причинте може да са много. Страх от отблъскване в реалния живот и т.н.
Колкото до темата - Ъпсурд.
А най-ме кефи като пичовете не разбират от ирония и ебавкиПървоначално написано от skate-more
![]()
И съм момче между другото, целта на тая простотия беше да осмее всички подобни теми за разликите между годините. Пахахахахаха
![]()
питай дядо тихаха иначе може, ма трябва единият д аима пари за много виагра
![]()
чувствам се преебан![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
hahahahahahaha mi moje i da ima takiva otka4alki![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
И съм момче между другото, целта на тая простотия беше да осмее всички подобни теми за разликите между годините. Пахахахахаха[/quote]
Хахах ебавката си ебавка ... ама звучи много фраппппппНаистина тия тема са прекалителни, ама като продължава да има пикли дето излизат с мъже, че има и с дядковци и какви ли още не извратени идиотщини, ще продължава да ги има и тия теми
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
о_O на 66 ?!!!???!?!?!? Много ясно че има....бахти отвратителната работа
ама разбира сеПървоначално написано от готина мацка
хъхъхъх
Ахахха![]()
Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
![]()
![]()
А момиче на 10 с мъж на 80?
Дз, май е нормално![]()
![]()
![]()
ЪхъПървоначално написано от готина мацка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Мм...добра идея, моя ден ден е след малко повече от седмица.Първоначално написано от готина мацка
![]()
По темата - Ми какво лошо...те мъжете на 66 са в средна възраст...даже 56-66-76...та тогава мъжете са най-игриви...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от scion_of_Storm
Еми не-нестава. Ако някоя ходи с 50 години по голям от нея лично ще я намеря и ще я оттърва от тъпотията й![]()
![]()
ммм не няма ма не ти ли е малък вземи си някой на 90 100 че ектем да не може да си го вдигне![]()
![]()
ненене не е лесно да си глупав...(това към автора/авторката)
![]()
f@nt@zi@
Хахахаааааааааааааааааааа ааааааааа ........... предлагам ти да си харесаш един дядка ... тъкмо ще ти купува маркови дрешки с пенсиятаПървоначално написано от готина мацка
Ебати отвратителните хора ...
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
А не е лесно да прочетеш второто ми мнение в тази тема- мнение номер 4 ли е , 5 ли е да разбереш какво съм казал. Нууб.Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()