- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лъвърпул или Барселона
Първоначално написано от maldini
![]()
тцтц бъзика не го разбра ...ОТНОВОПървоначално написано от LunaTriCk
Ама ти пък голям шегаджия се извади бре ...
Ей, Къци...
П.П. Крауч е велик !! И е наш ! Ха-ха-ха...мъжки полов орган за Коня![]()
Аре бегайте с чуждопоклонници не ми се занимава.
SUPPORT UR LOCAL TEAM
AGAINST MODERN FOOTBALL![]()
=D>Първоначално написано от malone
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
естествено, че Барса![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абе те дет си пуснал тая анкета се доволно зле беЩо трябва да се избира между два отбора за които 1 от 100 тука знае нещо повече за тях
Земи пусни анкета Аркус(Лясковец) или Макдоналдс(Панчерево)
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Щот темата е кой от двата отбора повече ви харесва. Не кой отбор изобщо ви харесва![]()
Съгласен съм,но бас държа че почти сички от гласувалите изобщо не ги еня за тия два ВЕЛИКИ клуба ! Да беше пуснал човека малко материал щеше да е добре ама щом иска така ! И мене примерно ме кефат KISS като група,вчера ги слушах за 1 път и са яки ама не знам нищо за тях,ако ми разбираш.......Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Phaha iska li pitane------>BaRsElOnAa \/
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
да грешно е написано пише се БарцилонаПървоначално написано от exploitedteen
То ще се види след осминафинала какво ще се случи на Барса,както им се е случвало винаги,когато са играли срещу ПУУЛ.Барца може да са най-добрите,но ПУУЛ са БОГОВЕТЕ на този спорт...На Анфийлд ще ви скъсаме дупарите,а на Камп Ноу едно равенство....![]()
Много ще ме накефи физиономията на маймуната след мача.![]()
ама колега защо равенство ? едно мазно 0-1Първоначално написано от maldini
![]()
бъди реалист все пак. Ливърпул често се дъни като гост. Просто не им е в силата да играят на чужд терен, особено срещу барса
Що говорите ние ще ви ,ние ще?Първоначално написано от LunaTriCk
Ливърпул-Байер Леверкузен 3:1Първоначално написано от abstraction
Байер Леверкузен-Ливърпул 1:3
Ливърпул-Ювентус 2:1
Ювентус-Ливърпул 0:0
Ливърпул-Челси 1:0
Челси-Ливърпул 0:0
Ливърпул-Милан 3:3
Незнам за какво ми говориш ама аз загуба не виждам...
Ае, кои са тези Барса ? Що не мога да се сетя за тях...Първоначално написано от abstraction
![]()
Експлойтед,кажи сега съдията пак ли ще бъде с вас?![]()
ей мустак, не се ебавай с името на никой отбор, камоли най-великия отбор на света... пръдлив нещастник...Първоначално написано от OtherDimension
колкото до темата - за ливърпул съм... мразя барселона, а и съм фен на английския футбол ! YNWA !!!
обичам дениту ми{}