.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    rocky_sff
    Guest

kak da razbera dali e devstvena?

zdraveite!
    Hodq s 1 momi4e ot 2 meseca i dosta sam hlutnal po neq.
    Tq e na 15 (sega stava na 16) i problemat e 4e o6te ne govorim prqko za sex, za6toto az naistina q haresvam i neiskam da q pritiskam.
    Problemat e 4e bih iskal da razbera dali tq e devstvena za6toto tova bi ozna4avalo 4e se sramuva vse o6te. Predi men e hodila s drugi mom4eta ama nz kak da q popitam dali e pravila sex
    Ima li nqkakav na4in da razbera dali e devstvena bez da q pitam prqko i ako ne kak da q popitam ?

Blagodarq predvaritelno!

Голям фен
    mi namekni i po nqkav na4in.makar 4e spored men tr da q pita6 prqko!no i namekat var6i golqma rabota!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми питай си я все пак сте гаджета но ако неискаш все може на някой купон да провериш

Голям фен
    Град
    :)
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71744
    там писах повечко!

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Има два начина-или да я попиташ направо,или когато вече тръгнете да правите секс...то тогава най-добре се разбира
    daa, taka e

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    от намек може и да не разбереш, може да ти отговори двузначно, така че някой път ако имаш възможност, вмъкни въпроса си в разговора

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Доведи разговора до момент, в който човек просто ТРЯБВА да си каже. Например.. "един приятел разказа как еди-какво-си, но аз няма как да знам, защото съм девствен" и после я гледаш в очите изпитателно, искайки мнението й.

Иначе аз никога не съм прибягвал до такива въпроси, така че не знам доколко биха успели. Поначало, всеки разговор, допиращ се до тема "секс" би ти подсказал.

Между другото, похвално е, че не я притискаш! Евала, пич, джентълмените измираме бавно, но с чест!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Доведи разговора до момент, в който човек просто ТРЯБВА да си каже. Например.. "един приятел разказа как еди-какво-си, но аз няма как да знам, защото съм девствен" и после я гледаш в очите изпитателно, искайки мнението й.

Иначе аз никога не съм прибягвал до такива въпроси, така че не знам доколко биха успели. Поначало, всеки разговор, допиращ се до тема "секс" би ти подсказал.

Между другото, похвално е, че не я притискаш! Евала, пич, джентълмените измираме бавно, но с чест!
    Или е джентълмен или не знае как да си поиска
    Сега по-сериозно. мисля, че най-добре е като стигнете до момента на секс да се спомене за това. по-удачно е тя да си каже според мен, а ти просто да я водиш към секса...как да го кажа по-ясно не знам

Guest
    natikai i bormashinata vuv vaginata,naish kak huu sha razberesh vednaga dali e devstvena

пффф никога няма да се спрат тия флоод отг като предишния иначе ся сериозно
    заведия на романтична ве4еря и я питаи "абе тебе шибали ли са те или така ми се струва?" ша проработи вярваи ми аз със моита го пробвах разделение сме от 1 година :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами просто си поговорете на тема секс. би следвало от разговорите да ти стане ясно. Ако ти си човекът тя ще ти сподели,въпреки че като гледам тук момиченцата се срамуват от девствеността си!

Питай нек0е пиле ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си