- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da razbera dali e devstvena?
zdraveite!
Hodq s 1 momi4e ot 2 meseca i dosta sam hlutnal po neq.
Tq e na 15 (sega stava na 16) i problemat e 4e o6te ne govorim prqko za sex, za6toto az naistina q haresvam i neiskam da q pritiskam.
Problemat e 4e bih iskal da razbera dali tq e devstvena za6toto tova bi ozna4avalo 4e se sramuva vse o6te. Predi men e hodila s drugi mom4eta ama nz kak da q popitam dali e pravila sex![]()
Ima li nqkakav na4in da razbera dali e devstvena bez da q pitam prqko i ako ne kak da q popitam ?
Blagodarq predvaritelno!
mi namekni i po nqkav na4in.makar 4e spored men tr da q pita6 prqko!no i namekat var6i golqma rabota!![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ми питай си я все пак сте гаджета но ако неискаш все може на някой купон да провериш![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71744
там писах повечко!
daa, taka eПървоначално написано от Verminaard
![]()
от намек може и да не разбереш, може да ти отговори двузначно, така че някой път ако имаш възможност, вмъкни въпроса си в разговора
Доведи разговора до момент, в който човек просто ТРЯБВА да си каже. Например.. "един приятел разказа как еди-какво-си, но аз няма как да знам, защото съм девствен" и после я гледаш в очите изпитателно, искайки мнението й.
Иначе аз никога не съм прибягвал до такива въпроси, така че не знам доколко биха успели. Поначало, всеки разговор, допиращ се до тема "секс" би ти подсказал.
Между другото, похвално е, че не я притискаш! Евала, пич, джентълмените измираме бавно, но с чест!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
natikai i bormashinata vuv vaginata,naish kak huu sha razberesh vednaga dali e devstvena![]()
пффф никога няма да се спрат тия флоод отг като предишния иначе ся сериозно
заведия на романтична ве4еря и я питаи "абе тебе шибали ли са те или така ми се струва?" ша проработи вярваи миаз със моита го пробвах разделение сме от 1 година :P
Ами просто си поговорете на тема секс. би следвало от разговорите да ти стане ясно. Ако ти си човекът тя ще ти сподели,въпреки че като гледам тук момиченцата се срамуват от девствеността си!
Питай нек0е пиле ;]
Don't hate the player , hate the GAME!