.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sled nqkolko meseca 6te zanvyr6e 16..no 4esno da vi kaja ne iskam hap4eta..poradi typata prichina,che togava priqtelqt mi shte iska bez prezyrvativ..i predstavqte li kyv stres she sym ...(shte si mislq,che nqkoe ot pachetata ne e podeistvalo)...abe ujas..apyk do kolko gledam..to prezyrvativa si go slaga normalno...no ima i edna podrobnost..kogato se pochne polov kontakt,e hubavo prezyrvativite da se smenqt..zashtoto isyhvat i se kysat..apyk i az kakto se podmokrqm..samo v nachaloto..shtoto ot pritesnenie..nali znaete..ta glavnata mi cel beshe da prazbera..moje li da sym zabremenqla sega..sled kysaneto na prezyrvativa po vreme na cikyl..i pri polojenie,che ne mi se e izhvyrlil vytre..a ot onaz technost da zabremeneq???
    Ти пак си бъди на хапчета,ама не му казвай. майка ми така ме съветва-е,аз казвам на гаджето си,че пия,но той не иска секс без презерватив,защото и двамата знаем че никой метод не дава 100% ефект,освен стерилизацията.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С него се изхвърлят маточните стени(или поне част от тях),но не и плацента,защото тя се появява дост по-късно след като се забременее.
    Коитус е половото сношение,а изпразването са нарича еякулация. Май не си такъв експерт и преди да ползваш дадена дума-разбери значението й!
    Аз не съм жена и това е далеч от интересите ми.. Но как се изхвърлят маточните стени? Това не са ли стените на матката?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто по време на овулацията стената набъбва,за да може да се задържи оплодената яйцеклетка(ако има такава) и след като премине овулазията тя се изхвърля чрез менструацията. Де факто менструацията си е маточни стени,мъничко кръв,слуз,течности други и 1 миниатюрна яйцеклетка.

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Що не смените капутите а? Вий да не се таковате с онея от 25 стинки ебаси
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си