- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakuv prezervativ ?
E kajete sega spored vas koi sa nai-sigurnite 4e ne sum mnogo zapoznat a mi se nalaga da si kupq... Znam 4e durex se vodqt nai dobri ama sa 23523523 vida ? Kkoi e nai siguren ?
niama takav koito da e nai-siguren! ina4e durex,sportex,lifestyles sa nai-dobrite v oblastta!
Важно е обаче да знаеш как да ги ползваш. И все пак най-сигурен няма, винаги може да стане гаф.Първоначално написано от Taina{}
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
съгласна съм ..Първоначално написано от Aleandra
Love you Kris !!!
ot toq jivot 3 neshta sum nauchil : jena shofior , negur skior i siguren prezervativ NIAMA !!!
inache .. vzemi si Durex ExtraSafe .. toi tr uj da e nai-siguren![]()
Yupeeee !
![]()
![]()
пробвай и ни кажи резултата иначе ако не ти се дава по 3-5 лева за дюрекс 3 презерватива в кутийка може да пробваш и с One Touch или каквито са те са по 20-30 стинки мисля
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
durex
benneton i lifestyles
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Durex![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Golqm procent ot horata polzvat Durexxx
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
спукания е най-несогоренд
абе зависи къде е спукан..
xaxaxaxaxaxax =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Тези от стоманаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Сложи си деЦки ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Няма най-сигурен презерватив , всеки може да се скъса примерноно Дурекс са едни от най-добрите презервативи , на мен лично най-ми допадат тези които са тънки и еластични
![]()
До сега за 9-10 месеца сме късали 1 презерватив Спортекс. Иначе съм доволна от всички без SURE-много са сухи.