- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярна ли е поговорката "Което куче лае , не хапе"
Вярна ли е наистина .. ?![]()
вярно еспира да лае и после хапе
![]()
Axaxax suglasna sum s Seizure of Power vupreki che moeto i hape i lae pochti ednovremenno :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
вси4ко е относително! няма зна4ение дали е ку4е или 4овек..
особено ако е 4овек ..обикновенно хоратя "лаят" а след това "захапват".. просто е хубаво да се всушвамев отсрешната страна и нуждите им.. имах една позната приятеля и казваше постоянно 4е ще я замени с друга 4е не я оби4а ве4е (4естно незнам как го траеше).. а той постоянно и доказваше обратното (обграждаше я с любов и внимание - само дето говори едно прави друго ОТКА$ЕНО!) .. за 3 години даже не погледан друга... но вси4ко си има цена.. както и да е ..
вси4ко е индивидуално!
защо само момчета?!Първоначално написано от готина мацка
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
акоо това имаш предвит.. амии сигурно е вярно но си е относително..може и да лае и да хапеПървоначално написано от готина мацка
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
а някои кучета си ядът и лайната, мн е относително![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Това за зодия "Риби" ли се отнасяше, не успях да разбера..Хайде, f, сподели душевните си терзание, да му направим психоанализа на избраника ти!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Така е! Вярно е!
Аз няй-много се точа на малките мадами във форума,а после им казвам,че вече съм импотентен!
![]()
![]()
quench,как можа да ме излъжеш?!
Разби сърцето ми...
Кога щеше да ми кажеш?![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от готина мацка
ами да точно това имах предвид .. по принцип момчетата които познавам всички се фукат кво могат а всъщност едва ли са толкова добри колкото описват .. имам предвид за секса ..![]()
Разконспирирахте ме! Както каза Падрето веднъж: "сксуално пълноценният мъж няма нужда да се хвали с постиженията си в леглото"
За теб Падрето е религия. Вече ще почнеш да цитираш и по теми и дати..Първоначално написано от quench
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
така е, а който има комплекси и е неуверен бърза да се похвали с 'постиженията' сиПървоначално написано от shizzle
![]()
А, бе, да ти кажа честно, обичам да се хваля с неща, които сам си харесвам, независимо дали е секс или нещо друго. Ти не обичаш ли? Защото огромна част от мненията тук са си чисто и просто "виж ме мен", прикрити с различна успешност.Първоначално написано от FikyScHetOo
е хваля се, ма пред определени хора и с целПървоначално написано от shizzle
(било то съвет...намек
или друго) не се хваля ей така да знаят. Иначе ...ааа да
Приказвам когато искам да предразположа някой към разговор. Иначе не се 'Фукам' (не бях използвала тая дума от пети клас хахахах)
Хм,като казахте "фукам се",сетих се и за други позабравени жаргонни изрази - "нямам спатии", "ям калай" и пр.
Овен това,ние,комплексираните типове,имаме нужда да демонстрираме фалшиви качества в отчаян опит да докажем,че не сме пълни неудачници,с което обаче още повече задълбочаваме емоционалното си объркване.
[-o<
Идеята ми беше,че човек, който е уверен в това което прави няма нужда да се доказва постоянно пред другите. Иначе ми се е случвало да изпадам в кофти ситуация, затова понеже реших да споделя с едно девойче, от което скоро човек човек да излезе (освен най-много в буквалният смисъл). После тя беше заявила, че говоря само за себе си (Аджеба, защо такива хора мълчат???? ....Отговор: защото няма какво да кажат). И аз и казах,че по този начин я предразполагам към разговор с такава насоченост. Тя ми беше заявила,че такъв разговор не би и бил приятен да си говори с приятелка.Първоначално написано от quench
Иначе казано има три вида хора: едните имат успехи и ги показват (в контекста на темата лаят и хапят), другите имат успехи и не смятат да ги показват, за да се докажат пред останалите...има и хора без успехи, с които да се хвалят, които само 'лаят' и придават важност на маловажни действия.
...
...
Падре,прости ми! Съгреших и сега си го признавам!
Тези последните не са ми много ясни. Да не са от софийския край, че не съм ги чувал?Първоначално написано от quench
![]()
В Хасково в затвора съм ги научил! "Нямам спатии" - нямам кинти."Ям калай" - ям бой!
![]()
терикат-мангау съм аз бре!
Първоначално написано от Seizure of Power
затова не се бях замисляла
![]()