- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за секса
Здр вс.
На 13 съм и още не мога да се наслаждавам пълноценно с приятеля си. Онзи ден пробвахме нова техника заедно и аз бях съгласна да опитаме анален секс. обаче имам чувството ми че отверстието ми е твърде тясно и той много се мъчи и съвсем ме разглоби докато проникне по навътре и сега се чувствам много ужулена и ме сърби./ предупредена бях от моя приятелка
/на 16 е и знаех че е по веща в тези неща/ и тя ми каза да ползваме така наречениете 'лубриканти' но аз не се вслушах и избързахме с приятеля ми след диското направо у нас да се .. така в момента незнам какво да правя неискам да се обръща,м към лекар защото ме е страх нашите да не разбератно наистина ме сърви а каква съм глупава незнам какво да правя.
приятели помагайте имали възможност да хвана спин ?
за едно поне съм спокойна - едвали ще забременея защото четох в няколко теми че това не може да стане/той свърши в дупето ми/
плс хел
охааа още една мръсница![]()
ако приятеля ти е спинозен и ти си![]()
напомни ми да не те еба като те видя
не се навлажняваш добре защото още не си готова за секс та ти все пак си на 13 а за анален секс да не говорим![]()
малка си,тясна си и не си готова
![]()
ми то вече по на 11-12 и свирки праят ае не мога да ва разбера ми има си време за всичко защо тряа да се избързва![]()
![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
О, Боже...Не, не наистина нямам думи!Първоначално написано от гре6ница13
Та ти даже знаеш ли що е това СЕКС?!
Бягай за хапчета..как да не може да забремееш?! Естествено, че може! След 9 месеца пиши, поне да знаем момиченце или момченце е.![]()
![]()
Ах...що първо не прочетете нещо?! То не само, че си малка, ами и наистина си необразована...![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ne moze da si bremenna tova e qsno (ako se e izpraznil v zadnika ti ) no 6tom izob6to se e izpraznil v teb zna4i moze da te e zarazil sus SPIN ! Za ozulvaneto na dupeto- nadqvam se da e samo ozulvane no po4akai 1-2 sedmici i ako bolkata i surbeza ne namalqt-otidi na lekar ZADULZITELNO ! A i ne e hubavo da pravi6 SEX pri polozenie 4e ne znae6 kakvo stava i kakvo to4no moze da stane! tva kudeto go kazva6 4e si "4ula ot nqkva tvoq priqtelka" izob6to ne e garanciq 4e e istina ! Tova sa seriozni ne6ta ne moze prosto ei taka da se doverqva6 (i tova 16 god momi4e ne e sigurno 4e moze ne6ro da se e oburkalo ) PURVO SI NAU4I MATERIALA I POSLE SE EBI ! tva e polozenieto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
боже..на 13 си а за анален секс мисли....
По темата както казажа по горе ако приятеля ти е бил болен може да с заразиш
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Проблема е че не сте го направили със лубрикант, а навярно само със слюнка, от това идва сърбежа.
2т. забрана за ползване на профил
Tемата е ебавка. Прекалено добре е написано, за да е от 13годишна...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
и аз това си помислих...Първоначално написано от bungle
хахахха е баси гадния маина !Първоначално написано от Seizure of Power
иначе по темата :супер зле сте маина на 13 и анален секс ..блаах ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Слушай кака си готината мацка!Първоначално написано от готина мацка
Nqkvo typo malko lape, koeto o6te sigurno ne moje zadnika si da obyr6e, ina4e sex pravi, na vsi4koto otgore ne znae kak da go pravi...uff na kyde otiva taz Bylgariq, napravo sym ot4aqna!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
здр на си4ки аз съм водомера на 15 съм ама имам проблеми с моя интимен приятел.Аз съм хомосексуалист и ние искаме да консумираме любовта си анално.Но приятеля ми има проблеми с дупито и немоа да го плю6тя там какво бихте еме посъветвали.Моля помогнете 6тото не искам да остана на сухо.А и съ6то мога ли да забременея от анален секс и колко за6то тои неможи да ми лапа .Някакъв страх ли има или нз.
Моля хелп ме
пий противозачатъчни...и няма да имате проблемиПървоначално написано от водомера
еи водомер педал мазен да та иба аз в гъза как не те е срам олигфрен такъв ила ми само тука 6та из4укам нз къде 6та иба ж гея само да ми падне6 ти и пенио маико и 2мата 6е ми лапате ммм в тъз България само педали ли останаха да жа иба педераси такива
имам само един коментар --->![]()
ааа + сме6на си ама то се подразбира а и са го казали
ок супер, нямам против 13 ако 6те и 10 годи6ни да се ебат ама кои им пла6та на децата им по приютите*--> ние, на6ите данъци!!!!
тва не мисля 4е е 4естно, така 4е поне презервативи ползвайте--> 20 ст !!!
*за6тото ако си толкова тъпа колкото се подразбира от написаното(да си го кажем) то ти няма да разбере6 и със седемзнаци да си бременна, а никои не иска да си преебе живота с дете преди 18 поне
ПС:все о6те не плащам данъци ама ба6 за твоито детенце 6е се уредя
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
на 13 години и ми тръгнала да прави секс Omg.. Ти момиче имаш още жълто околу устата , а се занимаваш със секс и тн ... А вземи седни и прочети ВАЖНИТЕ теми във форума по този въпрос а не да те сърби я зад ушите я на др места от кръста на долу и ти да се чудиш к'во е... е*аси и не ориентирания народ..
ei pi4ove i macki az pa misLq ei momi4eto deto q surbi zadnika.
awe drygiqt pyt kato da se klati6 s toa tvoq priqtel predi da po4nete My kaji si namaje koleca sus plajno masLo.
nema gre6ka zaKLevaM sa.mn dobra rabota vyr6i.
ta dokato te ruga v zadnika sled kraq na sexa nema da ima6 nikvi boLki iLi surbeji dori zapeci nqma da ima6.
moje da si sigurna 100 % v tva.
are az begaM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
Бременна си!Първоначално написано от гре6ница13