- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Животът на сперматозоидите?
искам да питам колко време може сперматозоидите да са активни ако спермата е извън телата на мъжа/жената. проблема е следния: правих секс с едно момиче с презерватив изпразних се обаче ни прекънаха точно след като свърших,не се измих само го изтрих малко от спермата. и след това-20 мин некаде, почнахме пак но на голо и се притеснявам дали може да е станал гафа?
И питаш...Първоначално написано от батко-татко
Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!
еми незнам хора.. един пише едно друг пише друго.. който е компетентен по темата моля да пише [-o<
зък и не искам да ставам татко на 15
"ха-ха" много смешно не съм на 15 а на 18
След еякулацията ако сперматозоидите не бъдат оплодени с яйцеклетка животът им продължава максимум 8 минути . После умират .
абе аз съм лаик, ама защо си мисля, че си у грешка ?Първоначално написано от Анонимко
що си мисля, че малките копеленца са бая издръжливи![]()
ами колкото златната рибка 5-6 години
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
lmao по биология го учихмеабе аз съм лаик, ама защо си мисля, че си у грешка ?
що си мисля, че малките копеленца са бая издръжливи![]()
Напълно е възможно.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
2-3 само таз коледна ваканция ^_^Първоначално написано от krem4et0
А за 8 минути май става въпрос за извънвагинална среда? Няма значение, пич, няма опасност за теб и другарката.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Искрено се надявам, че се шегуваш... Това е едно мноооого несериозно изказване. Със сигурност мога да ти кажа, че живеят да няколко дена, но е индивидуално, доста зависи от киселинността във влагалището. А относно едно от изказванията, "Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!", това е така поради простата причина, че всичко опира до овулацията при жената и именно тя се улучва трудно, защото е 1 ден...Първоначално написано от Анонимко
Mi az do kolkoto znam, e dostaty4no da iz4aka6 20-30 min sled kato si svyr6il i togava pak da zapo4vate-qko ste bez prezervativi. Pone az i moq priqtel taka go praktikuvame- da ti kaja do sega ne sym zabremenqla...danmo da ne se slu4i de.
A ina4e kolkoto do jivota na tiq malki 4udovi6ta imam nqkakyv spomen, 4e jiveeli malko, ama kolko ne znam.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Просто гениално. Аз ще предложа по-различен начин за смъртта им. Има презервативи с Наноксинол-9 - лубрикант, който действа против акрозомата на сперматозоида(помня часовете по биология ейПървоначално написано от Verminaard
) и като цяло те дори и да стигнат излизайки от скъсания презерватив до яйцеклетката няма с кой ензима да разградят обвивките и и да влезнат в нея и...умират
![]()
A този Наноксинол-9 май предизвикваше алергична реакция при някои.. Или имаше нещо друго подобно. Но, да - презервативи със спермацидна защита ftw!Първоначално написано от Awazate Ippon
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
поинтересувах се от медецинско лице. в свободна среда (както някой каза "на въздух") живеят по 14 часа!!! бтв така се проверявало в медецината дали мъжа е импотентен та...купих постинор някаде 30-40 часа след гафа дано подейства че тогава не ми се мисли..![]()
И аз направих подобен гаф(към 20 минути след изпразването),но дано не е станало нещо сериозно..Ако недай боже се е случило,колко дни след това на мацката почва да и се гади?
Той друго имаше предвид. Искаше да кажа, че извън вагината изложени на кислород животът им е доста по кратък. Аз бях чувала 15 минути, но явно и 8 са приемливи. Иначето във вагината животът им е много по продължителен. Най-малкото времето за оплождане е 3 дена, затова и Ескапел действа до третия ден.Първоначално написано от Jonna
Не се притеснявай, според мен е минало достатъчно дълго време от последния акт, че да са умрели гадовете..друг е въпросът, че сексът без презерватив винаги крие свойте рискове.
Човека сигурно вече има дете, ако не и две пък вие чак сега отговаряте по темата![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Към автора и към висички ''ЗАПОЗНАТИ'' с тази тема ето ви един линк по тази тематика и спрете да пишете работи дето не ви са ясни така само заблуждавате хората : http://bg-sexologia.info/site/index....d=187&Itemid=2
Има-няма след около 2 месеца. По-добре прежали 3 лв за един SureCheck- поне да знаеш със сигурност дали ще й се догади.Първоначално написано от venom0706
![]()
Човекът е с питане от трети юли, 2010. Все още не ясно дали ще има бременност, камо ли дали ще са близнаци/тризнаци etc. Чети внимателно и тогава пускай пост.Първоначално написано от vaseto0o
Като приключите темата, свиркайте да я окатинаря.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
е да бе ясно ама видях че калисто отговаря на некф пост от 2006-таПървоначално написано от kalpazanka
![]()
темата е за ключ
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx