.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    батко-татко
    Guest

Животът на сперматозоидите?

искам да питам колко време може сперматозоидите да са активни ако спермата е извън телата на мъжа/жената. проблема е следния: правих секс с едно момиче с презерватив изпразних се обаче ни прекънаха точно след като свърших,не се измих само го изтрих малко от спермата. и след това-20 мин некаде, почнахме пак но на голо и се притеснявам дали може да е станал гафа?

Guest

Re: Животът на сперматозоидите?

Цитирай Първоначално написано от батко-татко
    не се измих само го изтрих малко от спермата.
    И питаш...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!

Guest
    еми незнам хора.. един пише едно друг пише друго.. който е компетентен по темата моля да пише [-o<

Guest
    зък и не искам да ставам татко на 15

Guest
    "ха-ха" много смешно не съм на 15 а на 18

Guest
    След еякулацията ако сперматозоидите не бъдат оплодени с яйцеклетка животът им продължава максимум 8 минути . После умират .

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    След еякулацията ако сперматозоидите не бъдат оплодени с яйцеклетка животът им продължава максимум 8 минути . После умират .
    абе аз съм лаик, ама защо си мисля, че си у грешка ?
    що си мисля, че малките копеленца са бая издръжливи

ами колкото златната рибка 5-6 години
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    абе аз съм лаик, ама защо си мисля, че си у грешка ?
    що си мисля, че малките копеленца са бая издръжливи
    lmao по биология го учихме

Фен
    Град
    Свищов
    Напълно е възможно.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Напълно е възможно.
    И аз си мисля, че живота им е доста по-дълъг от 8 минути, но не мгоа да го подкрепя научно. Има някакъв блед спомен в главата ми и това е

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!
    2-3 само таз коледна ваканция ^_^

А за 8 минути май става въпрос за извънвагинална среда? Няма значение, пич, няма опасност за теб и другарката.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Jonna
    Guest
    Искрено се надявам, че се шегуваш... Това е едно мноооого несериозно изказване. Със сигурност мога да ти кажа, че живеят да няколко дена, но е индивидуално, доста зависи от киселинността във влагалището. А относно едно от изказванията, "Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!", това е така поради простата причина, че всичко опира до овулацията при жената и именно тя се улучва трудно, защото е 1 ден...

Повече от фен
    Mi az do kolkoto znam, e dostaty4no da iz4aka6 20-30 min sled kato si svyr6il i togava pak da zapo4vate-qko ste bez prezervativi. Pone az i moq priqtel taka go praktikuvame- da ti kaja do sega ne sym zabremenqla...danmo da ne se slu4i de.
    A ina4e kolkoto do jivota na tiq malki 4udovi6ta imam nqkakyv spomen, 4e jiveeli malko, ama kolko ne znam.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    абе,топиш *уио в бурканче с олио драсваш клечка кибрит,оставяш го да гори минутка-две и си готов.гаранция за смърт на сперматозоидите=100%
    Просто гениално. Аз ще предложа по-различен начин за смъртта им. Има презервативи с Наноксинол-9 - лубрикант, който действа против акрозомата на сперматозоида(помня часовете по биология ей ) и като цяло те дори и да стигнат излизайки от скъсания презерватив до яйцеклетката няма с кой ензима да разградят обвивките и и да влезнат в нея и...умират

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Awazate Ippon
    Просто гениално. Аз ще предложа по-различен начин за смъртта им. Има презервативи с Наноксинол-9 - лубрикант, който действа против акрозомата на сперматозоида(помня часовете по биология ей ) и като цяло те дори и да стигнат излизайки от скъсания презерватив до яйцеклетката няма с кой ензима да разградят обвивките и и да влезнат в нея и...умират
    A този Наноксинол-9 май предизвикваше алергична реакция при някои.. Или имаше нещо друго подобно. Но, да - презервативи със спермацидна защита ftw!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

heh hora to mislq 4e ne e problem.nevqrvam da e zabremenqla mackata...no v estestvena sreda - demek v penisa spermatozoidite jiveqt do 12h. a ina4e kato izlqzat na "4ist vyzduh" ve4e neznam kolko vreme ama e za nqkvi minimalni minutki mai

батко-татко
    Guest
    поинтересувах се от медецинско лице. в свободна среда (както някой каза "на въздух") живеят по 14 часа!!! бтв така се проверявало в медецината дали мъжа е импотентен та...купих постинор някаде 30-40 часа след гафа дано подейства че тогава не ми се мисли..

И аз направих подобен гаф(към 20 минути след изпразването),но дано не е станало нещо сериозно..Ако недай боже се е случило,колко дни след това на мацката почва да и се гади?

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Jonna
    Искрено се надявам, че се шегуваш... Това е едно мноооого несериозно изказване. Със сигурност мога да ти кажа, че живеят да няколко дена, но е индивидуално, доста зависи от киселинността във влагалището. А относно едно от изказванията, "Не е станал гафа,споко. Те ако така ставаха децата-половината форум да има по 2-3!", това е така поради простата причина, че всичко опира до овулацията при жената и именно тя се улучва трудно, защото е 1 ден...
    Той друго имаше предвид. Искаше да кажа, че извън вагината изложени на кислород животът им е доста по кратък. Аз бях чувала 15 минути, но явно и 8 са приемливи. Иначето във вагината животът им е много по продължителен. Най-малкото времето за оплождане е 3 дена, затова и Ескапел действа до третия ден.
    Не се притеснявай, според мен е минало достатъчно дълго време от последния акт, че да са умрели гадовете..друг е въпросът, че сексът без презерватив винаги крие свойте рискове.

Човека сигурно вече има дете, ако не и две пък вие чак сега отговаряте по темата

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Към автора и към висички ''ЗАПОЗНАТИ'' с тази тема ето ви един линк по тази тематика и спрете да пишете работи дето не ви са ясни така само заблуждавате хората : http://bg-sexologia.info/site/index....d=187&Itemid=2

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от venom0706
    И аз направих подобен гаф(към 20 минути след изпразването),но дано не е станало нещо сериозно..Ако недай боже се е случило,колко дни след това на мацката почва да и се гади?
    Има-няма след около 2 месеца. По-добре прежали 3 лв за един SureCheck- поне да знаеш със сигурност дали ще й се догади.

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Човека сигурно вече има дете, ако не и две пък вие чак сега отговаряте по темата
    Човекът е с питане от трети юли, 2010. Все още не ясно дали ще има бременност, камо ли дали ще са близнаци/тризнаци etc. Чети внимателно и тогава пускай пост.

Като приключите темата, свиркайте да я окатинаря.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Има-няма след около 2 месеца. По-добре прежали 3 лв за един SureCheck- поне да знаеш със сигурност дали ще й се догади.

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Човекът е с питане от трети юли, 2010. Все още не ясно дали ще има бременност, камо ли дали ще са близнаци/тризнаци etc. Чети внимателно и тогава пускай пост.

Като приключите темата, свиркайте да я окатинаря.
    е да бе ясно ама видях че калисто отговаря на некф пост от 2006-та
    темата е за ключ

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си