- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Каква е дозата на кафе Vita Gold за 13-годишни?
zdraveite az na 13 godini i sum visoka 169 i teja grubo 50kg i vav vka6ti imam kafe vitagold no ne pi6e za 13godi6ni deca kakva e dozata ako nqkoi znae bi li mi kazal i koito go e polzval s kolko e otlsabnal posle vra6tat li se kilogramite 10x predvaritelno mucki
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ами няма да го пиеш то за малоумни ли е . Аб е напоследък повечето 13 годишни пикли си мислят че са много дебели и се тъпчат с секфи боклуци за отслабване![]()
Имам чувството,че вече се разждат с промити мозъци относно телата сиПървоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мн си си добре мило мое .Гледай си здравето там и не мисли за некви деиети и там отслабващи процедурикафета бла бла ... свиркай си
![]()
Мда,подкрепям виПървоначално написано от strange__
![]()
оххх мн мн мн мн мн ви моля да ми кажете аз искам да стана мн слаба плс или дозата за 14 годишни плссссс![]()
![]()
![]()
абе то да си тъпа пикла няма възраст.Има си ги и такива.Как така някои 13-годишни седят и си налягат парцалките,за да учат за изпитите след седми клас,а други питат за дозировката на витаголд и дали са забременяли,защото й е свършил в устатаПървоначално написано от evil lady in black
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
offf ako iska6 da znae6 az si u4a i sum si mn dobra u4eni4ka no prosto se grija i za viziqta si i izob6to ne puskam temi toi mi svur6i v ustata i nekvi takiva prostotii az ne sum ot tezi i ako obi4a6 ne se prai na mn vajna kat ne ti se 4etat tiq istorii ne vlizai vav foruma i 6te moje li nqkoi da mi kaje misleh 4e 6te polu4a otgovor ebati
Абе напоследък се убедих че простит е хора яко се връзват на рекламите. Аз се чудя кой идиот ше повярва на тва нещо и изведнъж сиички селяци като бесни тръгват да го купуват. Мое ли да има кафе за отслабване. Или последната мания - черния кръст на сваровски - мечтата на парвенюто.![]()
2т. системно
миличка можеш да си ограничаваш с калориите и да спортуваш а не да се тъпчеш с тия гадости.Знаеш ли за кого са измислени тия кафета и глупости за отслабане?За някви мързеливи дебелани,дето само знаят да се оплакват!А щом се засегна от предното ми мнение,значи не си от тях.И си сдържай емоциите,че няма далеч да стигнеш
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
oooooooouuuuuu neeeeeeeeeeeee az sum mn sdurjan i turpeliv 4ovek no mn mrazq bez dori da me znae6 koq sum da pi6e6 da sum sdurjana i t.n ok sry ako sum te obidila izvinqvai ta nqkoi 6te kaje li dali pomaga ala bala
Няма витаголди митаголди , изхвърли го няма да ти помогне![]()
If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home
подкрепям останалите едва ли тоя витаголд помага и не слагайте всички 13 годишни под един знаменател!!![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
Що бе не би да има невки "специални" 13 годишни!?Първоначално написано от SweeT_PussycaT
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
не казах го в смисъл че не всички са от рода на "той се изпразни в устата ми-бременна ли съм?" има и такива които учат има всякакви хора не всички са еднакви
Брей... и к'во изключваш възможността някоя да й се празнят в устата и в същото време да е умно момиче, така ли да разбирам?Първоначално написано от SweeT_PussycaT
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
явно и това момиче е на 13 годинкиПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
да не отричам че съм на 13 и не мисля че съм от типът малки курвички така че без обиди плс
Подкрепям \Първоначално написано от vilsyn
/
btw,добре си си така.И аз съм г/д като тебе само дето съм на 15 хахаама тва не е проблем де,вие младото поколение по-бързо се развивате
![]()
И да има доза няма ефект.
Виждала си си дебелия задник на "Гергана".
Ако и ти искаш като нейния седи си по цял ден вкъщи, хапвай мазни храни и пий кафе с надеждата да отслабнеш.
но повечето са такива миличка!Първоначално написано от SweeT_PussycaT
Аве мацка,я по-добре ги зарежи тия неща,щот' първо:чувала съм от приятели,че няма абсолютно никъв ефект.И второ,точно пък на тази възраст няма смисъл от диети,все пак растеш..
Точно , в днешно време малките се мислчт за мн гголеми след като некаф ги е е***л . И постоянно за да се правят на мн интересни " Ох,вижте колко много съм дебела" От тези момиченца излизат повечето к***иПървоначално написано от olive_oil
ok i az sam saglasna s tva 4e pove4eto 13 godi6ni sa bade6ti kurvi4ki ama kvo da im napraq kat im e tolkova akala da se tap4at s kafeta , hap4eta i kvo li ne6te6 za otslabvanehi4 ne me ebe meko kazano
vi6te sq i az sam na 13 golqma rabota ama ne se valnuvam ot vaprosi kato "mai sam napalnqla'' ili '' mai zapo4vam da se sbra4kvam''(primerno) basi! gledaite si jivota beeee kvo se zanimavate s prostotii
ti se tap4i s vkusotiiki ama i se razmardvai ot vreme na vreme vse pak nemoje da si visi6 ve4no vka6to pred kompa nali??? nali??? ili gre6a ne6to?
ta po temata: ei moito momi4e zareji teq kafeta i tem podobni i izlez nqkade s fr tva 6 ti se otrazi mn po-dobre ot doza kafe ''za otslabvane'' (
) are bqgai da igrae6
![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
169 , 50 kg na 13 godini i iska6 da ostslabva6 ? na interesna li se pravi6 ili go misli6 naistina ? ako go misli6 varvi nai dobre da se pregleda6 . dozata za 13 godi6ni e boi po 3 pati na den dokato ne ti doide akala v glavata