- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Каква е дозата на кафе Vita Gold за 13-годишни?
ne sum 50 kg a 49 kg
ami.. ne vsi4ki.. az sym na 13 i ne piq bokluci za otslabvaneПървоначално написано от evil lady in black
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Много 13-годишни станаха...Абе аз съм съгласна че има такива курвички дето си мислят с кой д се наебат...или коя да е по хубава и .. дъра-дъра.Абе гледайте си живота ,толкова ли е важен външния вид1? Ааааа ама и ме ядосвате като слагате всички 13 годишни под един знаменател! АЗ НЕ СЕ СМЯТАМ ЗА ТАКАВА,МАКАР чЕ СЪМ НА 13!!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
само така не всички са к*рви!!и аз съм на 13
аз например не се тъпча с хапчета и не мисля "колко бръчки са ми се появили"и също съм на 13 и не мисля че всички 13 годишни мислят само как да се на*бат![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
=D> qko sport i pove4e plodove i zelen4uciПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Незнам защо още не ти е станало ясно,но SweeT_PussycaT нямаше в предвид,че ако на някое 13-годишно момиче му се изпразнят в устата,то момичето е тъпо,а че ако после попита дали е БРЕМЕННО,тогава е тъпо,дори Супер-тъпо!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
аз съм ЗА спорта... и ПРОТИВ всякакви такива кафета, хапчета и какви-ли-още-не-антидебелашки боклуци. Прави гимнастика... коремни преси, танцувай... отпускащо и приятно е. Аз примерно от началото на лятната ваканция до сега всяка сутрин като стана правя 15-20 коремни преси... през събота и неделя ходя на басейн... и общо взето гледам да не се обездвижвам... още повече и след тези коледни и новогодишни празници както падна голямо ядене...трябваше да се изгорят доста калории...Първоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
П.П. освен това за момиче с ръст 169см.... 50кг са си нормално...
аз съм 170 и съм 52... така че не виждам ти от какво се притесняваш![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.