.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    ne sum 50 kg a 49 kg

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    ами няма да го пиеш то за малоумни ли е . Аб е напоследък повечето 13 годишни пикли си мислят че са много дебели и се тъпчат с секфи боклуци за отслабване
    ami.. ne vsi4ki.. az sym na 13 i ne piq bokluci za otslabvane
    Only God can Judge me... Be the Best!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Много 13-годишни станаха...Абе аз съм съгласна че има такива курвички дето си мислят с кой д се наебат...или коя да е по хубава и .. дъра-дъра.Абе гледайте си живота ,толкова ли е важен външния вид1? Ааааа ама и ме ядосвате като слагате всички 13 годишни под един знаменател! АЗ НЕ СЕ СМЯТАМ ЗА ТАКАВА,МАКАР чЕ СЪМ НА 13!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    само така не всички са к*рви!!и аз съм на 13

аз например не се тъпча с хапчета и не мисля "колко бръчки са ми се появили"и също съм на 13 и не мисля че всички 13 годишни мислят само как да се на*бат
    THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от Bounty`Killer
    Няма витаголди митаголди , изхвърли го няма да ти помогне
    =D> qko sport i pove4e plodove i zelen4uci
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_PussycaT
    не казах го в смисъл че не всички са от рода на "той се изпразни в устата ми-бременна ли съм?" има и такива които учат има всякакви хора не всички са еднакви
    Брей... и к'во изключваш възможността някоя да й се празнят в устата и в същото време да е умно момиче, така ли да разбирам?
    Незнам защо още не ти е станало ясно,но SweeT_PussycaT нямаше в предвид,че ако на някое 13-годишно момиче му се изпразнят в устата,то момичето е тъпо,а че ако после попита дали е БРЕМЕННО,тогава е тъпо,дори Супер-тъпо!

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    миличка можеш да си ограничаваш с калориите и да спортуваш а не да се тъпчеш с тия гадости.Знаеш ли за кого са измислени тия кафета и глупости за отслабане?За някви мързеливи дебелани,дето само знаят да се оплакват!
    аз съм ЗА спорта... и ПРОТИВ всякакви такива кафета, хапчета и какви-ли-още-не-антидебелашки боклуци. Прави гимнастика... коремни преси, танцувай... отпускащо и приятно е. Аз примерно от началото на лятната ваканция до сега всяка сутрин като стана правя 15-20 коремни преси... през събота и неделя ходя на басейн... и общо взето гледам да не се обездвижвам... още повече и след тези коледни и новогодишни празници както падна голямо ядене...трябваше да се изгорят доста калории...

П.П. освен това за момиче с ръст 169см.... 50кг са си нормално...
    аз съм 170 и съм 52... така че не виждам ти от какво се притесняваш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си