- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на родителите си, че съм гей?
geyowete mama im deba typa ?!?!
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
Ami tazi tema e ot minalata godina
Първоначално написано от Анонимко
момче живота си ще провалиш ако продължаваш......![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха!Ако детето ми ми каже,че е обратно-ще хвърчи от къщи!За друго да,но това ще мине всякакви граници!Заяждайте се колкото си искате,но за мен това е най-гнусното нещо!За твоя проблем-първо разбери дали найстина е така,а не :"Мамо,тате-обрате съм"А после "А-ми то не било това!"
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Прав е! Тоз ко ще преку4ва рода ??? Педали - 4атали !Първоначално написано от Virt-Tuning
Отиваш и казваш: "Мамо... , Татко аз не съм ви син... не съм ви дъщеря... аз съм вашето любимо малко гейче!!! " и след тва баща ти та праща по дяволитеи после има син има гей няма нищо
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
takiva kato tebe trqbva da se zastrelvat o6te kato deca we!!Първоначално написано от AFT
Kak moe da ne mrazi6 pedalite!!![]()
[/quote]
takiva kato tebe trqbva da se zastrelvat o6te kato deca we!!
Kak moe da ne mrazi6 pedalite!![/quote]
Dam, prav e!
MATE, FEED, KILL, REPEAT!!!
em otivash i im kazvash...![]()
Първоначално написано от Анонимко
Защо да ги мразя?Та,те са обикновени хора, просто харесват момчета.Как може да се кефите на ня'кви лесбиики, а да плюете гейовете?Те са едни и същи.Няма перфектни хора.По вашата логика трябва да мразим всички, които са по-различни от нас ли?Еми, дай да мразим алкохолиците, пушачите, философите, наркоманите и всички други, които мислят различно.Това си е техният живот и никой няма право да ги съди.Те не са искали да станат такива, не са виновни.