- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak shte ste oblecheni v novogodishnata nosht
Mmm dunki i nekfa bluzka ili potniche..neshto takova oashte nezanm :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обичам удобните неща-дънки или панталон и блузка
mi pola i bluza :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
с пола ще ми е неудобно,предпочитам да ми е по комфортно с дънките и няква блузка![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Със панталонче и с блузка.Така ще ми е по-удобно,с пола е много....кофти
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Със дънки задължително...и ботуши но не обръщам внимание на обуките мн мн нали ще ги свала щом влязаииии се чудя дали блуза с дълъг ръкавв или път със къс, или пуловер
. Чудя се защото за първи път ще празнувам при тези хора а и те са в нов апартамент, така, че не знам дали ще е топло, студеноо..нз
Ми с дънки и блузка или потниче ...
С дънки и блуза + добавки панделки , гривни , колиета и е такива работи![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Az misleh s ne6to po-specialno /poneje sam i rojdenni4ka/, no v kraina smetka na pomo6t idvat dobrite stari dan4iciI niakva bluzka, nz o6te kakva
![]()
Ами със дънки,нагоре с една риза плътно по мен(такава карирана,вталена)и отгоре едно кат корсет.Май бюстие се казваше.![]()
С една мн яка къса поличка (черна) и черни ръкави по тях съм с един бял потник и въобще е много яко
дънки и блузка..никой няа да ме гледа така че..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!