gluposti tuk ne stava vupros za egoizum i nz zakvo vinagi do tva se obru6tat ne6tata - kvo tolkova ima priqtelq ti da ne duni treva ne moga da razbera,6e kaje6 4e e koi znae kvo. mi toi ako za edna treva se cigani to nz pri po-golemi problemi kak 6e postupi,kvo,6te se zarejete 6tot toi ne moi da naprai kompromis li!? kakto ediniq pravi,tai i drugiq trqbva - ako ne da ne se zahva6ta s vruzka sus seriozen 4ovek,to si ima lesno az nikoga ne sum obru6tala tolkova golqmo vnimanie na cigari i sqkvi takiva ne6ta..prosto e tupo da gleda6 vida na trevomana i da go slu6a6 6toto toi v toq moment izglejda kato narkoman..vijdala sum im o4ite,su6to i moite..emi super nepriqtno e i dokato ne opitah ne razbrah zakvo stava vupros..vse mi se vijda6e 4e po4ti ni6to ti nqma apuk az se ot4aqh ot sebe si,razbrah 4e ne mi e tam mqstoto..za reakciite nqma da govorq tai 4e ne e egoizam tva,v kraina smetka daje mu prai6 usluga 6tot se u4i da porasne i da bude realist tva e,az li4no kato sum s nego i e napulno v 4as,bez da e pu6il,moga da kaja 4e e mnogo po-smisleno vsi4ko 6toto znam 4e ne e pod vliqnie na nqkvi ve6testva ili drugi tam opiati. pii si alkohola za kef pone znae6 koga da spre6 i suvsem ne si tolkoz zle