- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- testa a sled tova
interesno mi e kak momi4eto moje da prekrati bremenosta bez abort kato sled edna sedmica sled sexa si napravi test i toi se okaje polojitelen![]()
ima hap4eta no te sa do tri dni sled sexa a ne sedem dni 6te mi obqsniteli kak stava
С удар в корема.
Много просто - НИКАК!Стигнало ли се е до положителен тест, абортът остава единственото решение. Е... или люлката.
еми с доста стрес и удари в корема
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
ae ne mu davaite takuv akul, 4e zeme da si nabie priqtelkata naistina (ako e mom4e de, ne razbrah)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
molqvi kajete za6toto s priqtelkata mi sme mnogo raztrevojenitq e samo na 16 a az na 17 neiskame da stavame roditeli vse o6te
еми всичко си има своите рискове някои не ви е питал дали искате или не просто явно не сте внимавали с мерките...
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
dobre vmesto da mi obqsnqva6 kolko sme gre6tni moje6e da mi kaje6 dali ima na4in s koito da se prekrati bremenosta sled edna sedmica osven udari i stresПървоначално написано от _candy_girl_
kato neznae6 nai-dobre zamal4i
А ти като си на 17 и се смяташ за достатъчно пораснал да си буташ нейде мъжкото достойнство, вземи научи рисковете, които поемаш и отговорността за другия човек, която носиш. И след като веднъж се е стигнало до подобно положение - би трябвало да си наясно какво се прави от тук насетне. Така че - образовайте се преди да си патите от собствената ви неосведоменост. Абортът е единствено решение, останалото са само мисли на нечии гениални умове. В крайна сметка целта е не само да се махне бебето, а и да се запази здравето на момичето. Но май в днешно време хората се замислят единствено как да се отърват от проблема, а не как да предпазят човека до себе си и от бъдещи такива.![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Изглежда искаха да ти кажат да я бутнеш под влака, но аз ти казах по-разумно е с удар в корема. Така поне прокуратурата няма да те преследва за убийство.Първоначално написано от az_pl
За да бъдем сериозни поне да си е направила тест вече.
абе...имаше преди известно време една тема, за едно бременно момиче което не беше в БГ и с хапчета направи аборт...разровете се и намерете темата там може да има нещо полезно...
еми щом теста е положителен по-добре кажете на родителите ви зада могат да се предприемат някакви мерки да се реши дали детето ще се износи или ще се прави аборт в този случей мисля че аборта е по-доброто решение защото все пак сте на 16,17 години и още не сте пораснали да бъдете родители а и е опасно за момичето да износва бебе като е само на 16 не че аборта не е но вие си преценете![]()
ти киорав ли си бе ? я виж малко по нагоре
Нямало как...
Има естествено! Не съм сигурен, но мисля че чак до третия месец могат да се ползват (което силно ме съмнява), но е месец поне. Инжекции са, които не знам как се бият в тялото и къде.
Az s1m 4uvala 4e moje da se pravi izsmukvane s vakuum. A i ne e minalo mn vreme. Na edna moq priqtelka i praviha i bqha minali dve sedmici i bez problem mina vsi4ko , a i kaza 4e ne q bolqlo. A i sled izsmukvaneto , kato porasne moje da ima deca. Prosto ne trqbva da 4aka6 stot ako mine 1 mesec ve4e trqbva da se pravi kiurtaj...
Не може да стане, освен, ако не стане нещо инцидентно.
Като не искате да ставате родители защо не го правите с предпазни средства???Първоначално написано от az_pl
Да не си посмял да удариш момичето!!!
Отивате и казвате на родителите на момичето и на твоите родители. Сядате и решавате искате ли това бебе или ще прави аборт. Не се опитвайте да го направите нелегално, за да не пострада момичето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!