.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Guest

Как да откажа

Здравейте.Аз съм си пич и си имам гадже.Много се обичаме,и ще правим як секс.Първо мисла да я накарам да ми духа няколко пъти щото съм пич и после ше я е*а.Но проблема е че тя сигурно ше иска също да я лижа а аз не искам защото много ме е гнус и не виждам смисъл да го правя.Как да и откажа и да я накарам само тя да го лапа?Въобще не искам да и лижа п*тката.

Повече от фен
    Mnoooogo si prost
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

хъх
    Guest
    Сритай я в яйчниците и веднага ще се откаже

хах
    Guest
    Или я шибни в ташаците!

Guest

Re: Как да откажа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.Аз съм си пич и си имам гадже.Много се обичаме,и ще правим як секс.Първо мисла да я накарам да ми духа няколко пъти щото съм пич и после ше я е*а.Но проблема е че тя сигурно ше иска също да я лижа а аз не искам защото много ме е гнус и не виждам смисъл да го правя.Как да и откажа и да я накарам само тя да го лапа?Въобще не искам да и лижа п*тката.
    Пусни си сръбско и я ритай

Guest
    Никой не дава сериозен съвет.Аз сериозно питам,моля кажете!

Като те е гнус, секса не е за тебе,.. колко е яко да лижеш хубаво момиче..

Guest
    Абе яко-да лижа мазна п*утка.Само тя тряа да лапа и да я е*а.Много я обичам ама чак да и лижа п*тката-няма да стане,супер гнусно е

a ne misli6 li 4e i neq moje da q e gnus?!

Абе яко-да лижа мазна п*утка.Само тя тряа да лапа и да я е*а.Много я обичам ама чак да и лижа п*тката-няма да стане,супер гнусно е

Тц представи си тя кво говори за твоя мазен хуй ?

Посерко, секса не е за тебе, обърни се към.. събирането на боклуци

Guest
    Че нея от кво да я е гнус,тя е момиче.И не може да каже така за мен щото аз си го мия винаги като се къпя.

Guest
    бръсната ли е ? и от каде знаеш,че е мазна като я наричаш
    искаш тя да ти доставя удоволствие с свирка,че направи и ти ннещо бе

Че нея от кво да я е гнус,тя е момиче.И не може да каже така за мен щото аз си го мия винаги като се къпя.
    А тя не се къпе, а ?

Ако пък е няква мръсна циганка, не си струва, ама като за тебе.. си струва..

Повече от фен
    porednata tupa tema ne moje6 da iska6 da ti duha a ti da ne q lije6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    Бръсне се,и знам че всички п*тки са мазни.И много ясно че аз няма да искам да я лижа-много е педалско,а а з съм пич

Guest
    ti si zle

Guest
    awe da ta eba v glupaka zemi sa skrii nqkude ! bokluk neshtasten ako znaish kolko si jaluk samo naish kvo? zemi si udari glavata v stenata nqkolko puti,moi se poopraish ! kato iskash neshto-sha go vrushtash ! bil pich toi,takuv si pich che naprauuuu..mai si porednoto mamino guzarche ama ai..se mi e taq chesno kazano,ebi sa ! i naish kvo oshte? po huu ne q celuvai ! moje da e qla neshto gadno predi tva i da ti stane kofti,puk ti si pich smeshnik

Guest
    abe mOlouuuuuuuuuuuuumen li si be,abe dano katerica ti otgrizne onaq rauta be,abe dano podvodnica ti natikat v dupeto,togava da ti doi akula v glavata..ama ne dolnata mi gornata abe puuuu be,abe da te ebat manaaaaafite be

хахахаха

брао ве смешен напраи ми смях =D> виждам че мн ги "разбираш" ама кат та глеам така маи само маикати ша ти пусне да знаиш ама то от съжеление да не умреш без секс \/ и кат не я лижеш каде ша и е кефа от теб бе селски? едва ли и става густо кат ти глеа простата мутра за тва или я лижи или си купи секс кукла щот маи не си създаден да имаш полов живот с биологично момиче ае успех ти пожелавам дано да ти доиде акъла "пич"
    и не забравяи ЛАТЕКСА РУЛЗ

Град
    BG Haskovo
    Ti da si pi4...xqxqxqxq tva koi ta izlaga be budala.Po-to4nata duma e bokluk!Kak ne te e sram..i kazva6 ,4e obi4a6 tova momi4e k`va e taq tvoita obi4,napravi edna jertva za neq nali q obi4a6?! 6te q kara6 da ti duha...pak koi znai tvoq kaf e-nqkav mirizliv ,gnusen.Ot takiva kato tebe mi se povdiga
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ако си пич-ще лижеш....ма ти явно не си...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    ако си пич-ще лижеш....ма ти явно не си...
    не момчето явно иска да си призае че има някакви семейни проблеми на тази тема а вие не го разбрахте, някаква дълбока рана причинена я от майката я от бащата
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    a be tup q se osuznai malko!!slez na zemqta molq te......ne sum vijdala 4ovek s po-ograni4eno mislene ot tvoeto!ili tq ti duha ili ti q lije6 ili izob6to zabravqte za tezi ne6ta!da ne mislish 4e **** ti ne e gnusen a?!ako mackata ne e nqkoq murla nqma absolutno ni6to gnusno........
    moq nevinnost i greh.....

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    А тя не се къпе, а ?

Ако пък е няква мръсна циганка, не си струва, ама като за тебе.. си струва..
    не си от най-остроумните,ама минаваш за псевдо забавен.Аа земи си махни тая снимка от аватара,че ме плашиш с това тяло

Guest
    xaxa doky ubi ribata xaxa a po temata ili q lijesh i togava shti duha ili nit shti duha nito sha q lijesh to nemoje samo da iskash be batko trqa i da davash kakto na tbe ti se iska da ti e kef kat ti go lapa i na neq i se iska da i e kef ne e li tai !?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си