.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    hardtone
    Guest

Към метълите: С коя група "открихте" метъла?

Въпроса е ясен-коя ви беше първата група с която се запалихте по метъла?
    Аз лично не се запалих с метъл група,а с рок-Bon Jovi.После започнах да слушам по-тежко и по-тежко и така сега любимите ми групи са:Metallica,Iron Maiden,Cradle of Filth,Amorphis и т.н.Разбира се това не означа,че още не си слушам рок и хард рок
    Извинявам се ако вече е имало такава тема.

Мега фен Аватара на quench
    Честно: Dimmu Borgir
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

Re: Към метълите: С коя група "открихте" метъла?

Цитирай Първоначално написано от hardtone
    Въпроса е ясен-коя ви беше първата група с която се запалихте по метъла?
    .
    mi mai be6e Hammerfall...pokrai brat mi...i az...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ау, това е хубава тема.
    При мен е някак си сложно - слушах Найтуиш и те ме зарибиха да търся още неща, макар че никога не съм ги харесвала особено много. Иначе се предадох завинаги след като чух Fear of the Dark. След това разни Lacuna Coil-и и Crematory. Разни такива. Абе манджа беше... и все още е индийд.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Така. При мен е по-дълго. В 4 клас слушах един диск с метъл балади от типа на Amamos la vida, Nothing else matters, heart of steel и подобни, но ги заебах и заслушах рап. Тва докъм 7 клас, тогава слушах нео-метъл за кратък период от време- Корн, Слипнот и подобни. Омръзнаха ми за броени дни, след което попаднах на Боргир, СоВ, CoF и Rhapsody, наред с едни яки детаджии Centinex. И оттам започнахв секи ден да откривам нови и нови групи и...така.

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Rammstein - чух Amerika по тв-то и много ме накефи и си дръпнах др и така...

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Беше отдавна хах, чух някаква песен на Metallica сега се не сещам как се
    казва, но имаше една...като сирена на кораб ми звучеше, и после докато я слушах установих, колко много ми харесва "жицата"...само че така си остана с харесването, докато на един купон не чух Rammsetin- Du hast, първатаа ми истинска музикална любов, от там почна всичко....

Give me your best shot motherfucker!

hardtone
    Guest
    чух някаква песен на Metallica сега се не сещам как се
    казва, но имаше една...като сирена на кораб ми звучеше
    Браво,песента е The Unforgiven

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    При мен е някак си сложно - слушах Найтуиш и те ме зарибиха да търся още неща, макар че никога не съм ги харесвала особено много. Иначе се предадох завинаги след като чух Fear of the Dark.
    Нещо подобно беше и с мен. Тези групи са ми сред любимите и сега, а за песничката Fear of the dark... ррр, направо настръхвам като си пусна лайв-а до дупка... <<< тук стои емотиконката (rock) от Skype >>>

koRn i o6te si kufeq
    Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    През 96 или 97(не помня вече),ми беше записана касетка с Металика и Мейдън и така...
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Rammstein - Spiel mit mir... от там си започна... и по скоро го карам само на баладите... като на Sistem of A Down - Lonely day / Chop suey
    Metallica - No leaf Clover & т. н. тоест аз слушам отделни песни... не че слушам метъл...
    Немам Подпис...

Фен
    Град
    out of the reality
    Хяхахяхахя аз със GREEN DAY ми нз ,бях решила,че тва е метъл и така почнах. После HIM След тва и аз...все по-тежко и по-тежко ,...а сега вече слушам всичко
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

purvo pokrai edin frend po4nah da se zaribqvam po linkin park i limp bizkit, posle gledah 3te hiksa i se zapalih po rammstein, i sled tova ve4e po4nah da slu6am mnogo drugi grupi, kato slu6am osnovno dead, black i gothic

offtopic: btw nqkoi znae li kvo se vodat nightwish, mene mi mqzat na gothic i taka sum 4uval 4e sa gothic, nqkde bqh 4el 4e bili power no ne znam kakvo trqbva da predstavlqva power metula

Мега фен Аватара на quench
    Ааа,пауър май не са. Може да са некви дарк и прочее. Аз не разбирам от стилове в метъла,по-добре категоризирам електрото...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хм, да ре4ем 4е е метъл - System of a down - Chop Suey и Roule, от там се по4наха Металика и Мейдън, после като у4ени4ка в немска гимназия Рамщайн и тъй
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    SOULFLY

точно по метъла... слушала съм линкин парк и евънесънс, но никога не съм ги смятала за метъл и не се и интересувах от по-тежка музика. дори ми беше гнусна. но след като чух Nightwish вече не можех да се съпротивлявам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    HIM

Линкин Парк После някакви хеви хави, блек/дет... и по пътя обратно към чалгата
    All That Remains

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Nightwish са си БАШ пауър. По-повер от това не може!

А аз се зарибих чрез Blind Guardian (Nightfall in Middle-Earth) и Manowar (Kings of Metal). Е, имах си солидна подготовка като по-малък от Queen, Floyd, Genesis.. но това бяха по-скоро групи, които ми бяха насадени от родителите и от вуйчо ми. Главно от вуйчо ми. Като се замисля сега, то този човек си е бил мега прогресив рок фен. Имаше огроомна колекция касетки!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от Мъро
    Линкин Парк После някакви хеви хави, блек/дет... и по пътя обратно към чалгата
    Ае пич...как мое след като си слушал гореизброените стилове,а и групата от подписа ти,да слушаш чалга ся А иначе по темата....един приятел ме запали по Static-X,и по-точно по песента The only...от там се запо4на май

^ Ми... може Стига чалгата да не пречи на живота и останалите стилове, на които се кефи човек - проблема е нулев. Като това важи за абсолютно всякакъв вид чалга.

Поздрав с Norther - Frozen Lady
    All That Remains

Благодаря за поздража,Norther са яки А и аз пропуснах да отбележа маи-не сум метълка,ама слушам и тва,а преди-почти нищо друго

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Metallica и Guns ммда..тва са
    get off.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си