- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към метълите: С коя група "открихте" метъла?
Само аз ли съм почнал с Dimmu Borgir?!
Ми то си личи кой е истинско тру.
Saatana vittu perkele hate crew!
Кой ти слуша Borgir, бре? Егати забутаната група! lololol I'm NOT a true norwegian black metal fan!Първоначално написано от quench
(Хахах, не ви знам колко лесно се обиждате тук, затова ще поясня - borgir ме кефят, просто се правя на тъп. Но виж, Rhapsody вече са си за ебaвка!)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
quench аз съм почнал също така и с Darkthrone и Anorexia Nervosa,не си единствения екстремист тука.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Куенч, и аз съм почнал с Боргир бе, чети 1 страница :P
Ау.... Ми са тва е сложен въпрос. Ако говорим под метъл всички стилове метъл, групата е Guns'n'Roses, въпреки че първите групи, които съм слушала, въпреки че съм знаела само по 1-2 песни са Rolling Stones, Scorpions, Bon Jovi, Whitesnake, Aerosmith и Queen. Но тях не ги смятам, щото отскоро слушам много тяхни песни, а не само най-известните.
А, ако под метъл разбираме метъл (колко яко звучи), смисъл блек, дет etc, значи определено групата е Cradle Of Filth. Помня в началото колко прехласнато наблюдавах Дани Филт на Born In A Burial Gown, тва беше преди да забележа, че е тапа
Гадно звучи, но ниските хора не ми вдъхват страхопочитание
Колкото и да ми ръмжи на телевизора. Или пък From The Cradle To Enslave, дето се чудих как може да си сложи звездички на зърната. И оная няква еротика ли беше, или де да знам, дето Дани Филт си провираше езика през едни ребра. Ама се свиква бързо
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
xm...Rock slusham ot kakto se pomnq(bashta mi e rokadjiq i v interes na istinata togava mnogo mi haresvashe tova koeto mi puskashe)a inache v 5 klas pokrai priqtelq mi po4nah s Linkin Park,no ne sum gi imala za metul.Sled tova si kupih na SOAD disk i ot tam se po4naha po-tejkite grupi.Sega ve4e 3 god. slusham samo tova(e ne samo tova no metula e glavniq)V momenta slusham metul ot vsqkakuv podstil i taka sum si dobre...skoro nqma da se otkaja!
hmm... ko da kaja pochna se s LP... gorkoto az... sled tva SlipKnoT, SOAD i taka kym vse po-tvyrdo...![]()
Не се възприемам като метъл, въпреки че слушам, но все пак![]()
Ами изпратиха ми Bring Me To Life на Evanescence и така се запалих по по-тежка музика.А после ми изпратиха Nymphetamine (какти и някои други песни) на Cradle Of Filth и така се запалих по твърд метъл
хъхъ..
evanescence и koЯn
Хм, много е трудно да се каже, защото баща ми е луд фен... Вкъщи винаги са звучали групи като Megadeth, Judas, Maiden, Motorhead, Saxon, Twisted, Helloween, Dream Theater, Savatage. Но баш фенка бях първо на Megadeth... Dave Mustaine...Голяма любов, голямо чудо... Сега ( 8 години по-късно ) още го слушам с удоволствие, но любимците ми сега са други![]()
Will the coma of souls outlive eternity?
Групата бе АХАТ!!!
Преди мнооого, много години.
Случайно попаднах на песента на Iron Maiden - Be quick or be dead и яко се закрастих! Ся си ги слушам ама и една камара други бендове.
В 8 клас, когато бях шамар, брат ми ми пусна Manowar - The Crown and the Ring и това завинаги ме промени. Оттам нататък започнах да преминавам към все по-тежки неща: 9 клас - Korn, Nightwish, Marylin Manson, Slipknot, Evanescence. 10 клас - Disturbed, Adema, Ill Nino и прочее американски простотии. Всъщност до 10 клас слушах всякаква музика (без чалга), но после преминах само на жица. 11 клас - Cradle of Filth, Blind Guardian, Rhapsody, Cannible Corpse, Stratovarius, Helloween. По това време слушах за пръв път и Children of Bodom (култовия албум Hatebreeder) и оттогава започнах да се специализирам в слушането на групи които малко или много ги наподобяват. Също така слушам и метъл с женски вокали за разтоварване.
мммм не помня.
слушам метъл от много малка.
не помня какво ми е пускал баща ми
но ако настоявате ще го питам
въпреки че ставате много нахални...
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Определено не мога да кажа, че съм метълка, но слушам метъл.Отделни групи, отделни песни и т.н.....Първата група, която слушах беше H.I.M и до ден днешен това ми е любимата група.Винаги и по всяко време мога да ги слушам.Иначе си падам и по EVANESCENCE, Lacuna Coil, KoRn, Slipknot, Disturbed...\не съм сигурна така ли се пишеше/.
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Eдин френд ме ми се хвали че открил една много яка група и аз му дадох сд да ми запише албумите и от тогава сам луд фен на Nightwish.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
хахахa ми аз почнах с Metallica,posle maiden i po tejkite pantera ,canibal corpse, susperia.......
Аз пък започнах с Линкин Парк. Метъл ли са, не са ли, покрай тях тръгнах да слушам жици.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
И аз не съм почнала веднага с твърдия метъл,абе напрао вобще не съм почнала да слушам веднага метъл,първо почнах да слушам групички като LP,Simple Plan,Green Day,после супер много се накефих на The Unforgiven II и почнах да слушам Metallica,HIM,Nightwish...Сега вече пак съм се върнала към по-леките пънк групички и просто обожавам Good Charlotte,ама и всичко друго си слушам-квот пуснат важното е купон да става. \/
PRi men be6e razLi4n0.
kato slu6ah na Linkin PaRk - in the end (pyrvata im pesen s koqto stavat izvestni) po kusn0 produljih da slu6aM LP sega slu6am i cypress hill i system oF a DowN i cradlle of filth sy6to taka i HIM i estestven0 MoqT iDoL
MARYLIN MANSOOOOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tva sa ob6to vzet0.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
Първоначално написано от JONi_666
Щом слушаш СОАД и ММ би тряяло и Рамщайн да те кефат![]()
П.П Поне при мен е така![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Крейдъл Ъф Филт.
/rossa./
Static - X![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower