- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към метълите: С коя група "открихте" метъла?
Iron Maiden
Blind Guardian, ама всъщност вината да стана метълка е на Толкин.
С Nightwish.И колкото и вече да знам на изуст всяка една тяхна песен пак мога да ги слушам с кеф и бира.
И с Epica.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Радвам се че тук има толкова много хора от моя вид...\m/
Rammstein-Du Hast
щом го чух,знаех че тази музика е за мен!
Rammstein UBER ALLES!!!
Iron Maiden.
първо почнах с рок...аеросмит, куин, юрая хийп, деф лепард...после ми скимна да слушам нео и почнах с ЛП, Корн(които все още ма кефят),слипнот, статик-Х и т.н.
Limp Bizkit & Linkin Park![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
после Marilyn Manson дойде![]()
![]()
Като бях на 8 братчедка ми ми записа аудио касета с балади на Металика и от тогава....вече 8 години![]()
Забравих да се логна.Първоначално написано от Анонимко
Сега вече не слушам само металика и само метъл де...то не че някога съм слушала само 1 стил
Аз като Буут - "Fear of the Dark", после Nightwish, само дето Nightwish си ме кефеха стабилно. И после с нея дръпнахме в различни посоки. След периода "Nightwish/Crematory/Lacuna Coil/Sirenia" прослушах по-тежкото с Cannibal Corpse.
Б.Т.Р. и Ахат....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Judas Priest
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
С Rage Against The Machine \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Iced Earth - Travel in Stygian Един приятел ми я прати и така се запалих по метъл
И аз започнах с Бон Джоуви,но да ти кажа никога не съм бил зарибен до такава степен по метъла,харесват ми някои неща,но си предпочитам рока.Първоначално написано от hardtone
Rammstein покрай сестра ми...интересното беше, че преди това не се интересувах от никаква музика...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Нирвана.Достатъчно съм дърта за да си спомням какъв хит бяха... Знаех им само една песен като бях в детската градина, но м и харесваше много.
Слад това минах през МТВ, черно, чалга, всякакви видове поп, всичко което ми пуснат... Не съм имала някакъв определен вкус... Кефеха ме неща като Ich Will или Freak on a leash,но нямах много такава музика на компа.
И след това дойде Aerosmith.В 12 клас много се зарибих.
И оттам взех да си тегля рок, и после и Металика, и после още някакви работи...
п.с.Аз и сега не слушам кой знае колко метъл. ПОвече рок.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
и аз само дето около 2 години слушах единствено Ев, защото знаех само тях.Първоначално написано от koalka
от найтуиш и скорпиънс да живее старото и ние покрай него
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Ми първо почнах с Металика и Найтуиш и така..
Learn as if you're going to live forever
Live as if you're going to die tomorrow
Rammstein-Sonne
Metallica-Mama said
Iron Maiden-Fear of the dark
pz 4 all with Disturbed-The game![]()
Dimmu BorgirНо сега ги слушам по-рядко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ami az ne moga da kaja to4no ama... 1 zapo4nah s dosta leki ne6ta ot sorta na Within Temptation i Nightwish i poisle preminah kam po tejkiina4e sega mn se kefq na Disturbed i Godsmack
e i o6te ama me marzi da pi6a
![]()
Blind Guardian...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]