- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към метълите: С коя група "открихте" метъла?
ааа тая песен яко кефиПървоначално написано от МИЧКА
![]()
иначе аз не слушам само метъл, нито твърдя, че съм много навътре в тая музика, но уважавам хората, които я слушат. мен определено металика ме спечелиха на страната на метъла![]()
DIMMU BORGIR RULLZZZ![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Първоначално написано от Dissenter
А ТАКА!![]()
![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Destruction и Napalm Death ... за начинаещите съвет-не си го причинявайте![]()
ъх...то ако ставаше така....плюс тва и двете групи са некви яки!а поне от тва което съм чувала на Napalm death, съм останала с впечатлението, че не са чак толкова страшни!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
пЪРВИТЕ,бе не си спомням точно кои бяха ,ама ако не се лъжа KORNMeTALLICA
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първата си песен,която чух беше на Metallica - the memory remains.Песента много ми хареса и така се запалих по тях,а я последствие си изтеглих цялата дискография.Също бях много харесала песента на Manowar - heart of steel
В момента слушам групи като Metallica,Iron Maiden,Manowar,Accept,AC.DC,Guns,CoB,W.A.S.P,Sonat a Arctica и др.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
HIM and KORN![]()
aми моето влечение към метъла започна от една караница с брат ми относно тва,че не ми пуска не знам си кое детско, а гледа некви клипове....ама и аз се загледах в клипа, песента беше lp - one step closer и така почнах да послушвам лп, след тва чух did my time na korn, след това и slipknot, но истинския подем в развитието беше когато една приятелка започна да ме зарибява с всякакви групи и така да се каже ми отвори очитеслед известно време преминах на пънк....после към хардкор, но в крайна сметка съм си пак на метъл и съм си много добре
сега слушам Lamb of God, Children Of Bodom, Pantera, Amatory, Chimaira, Arch Enemy, Six Feet Under и т.н. всъщност като се замисля съм музикален мелез, защото никак не се ограничавам в един стил щом става дума за рок(тва разбирайте всякакъв вид метъл,пънк,кръст,кор и т.н.)