- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- (за момичета) на кой(и) мускул(и) се кефите?
гласувайте! на кой/и мускул(и) (без половия орган) се най-кефите да видите на момче?
ако някой от мускулите не знаете какво представляват, питайте човека, който е най-близо до вас![]()
Koremnite muskoli nai-mnogo me kefqt i pri momicheta i pri momcheta..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И на мен коремните мускули ми харесват много..макар че, и на хубави гърди не отказвам![]()
Коремните \/
![]()
Робинята на Quench
коремните мускули![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
обичам силните гърбове и силните ръце!за коремните мускули и плочките на корема-те също са сладкино все пак тези неща не са водеща роля за мене
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Керамика или теракот ? Щото я работим на строеж и ке ги лепим.Първоначално написано от babi_girl
Ami grudnite myskyli,gurba i rucete nai me kefiat!Niakak si po plo4ki ne se zaglejdam mn..
Ами аз няма да гласувам защото никой вид не ми харесва![]()
Emi ne pi6iПървоначално написано от evil lady in black
![]()
Първоначално написано от mimetoo
![]()
Ем общо взето от всичко по малко, но тъй като може само по един отговоркоремните, т.е. яко теракот
![]()
Коремните![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Коремните мускули ест![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Коремните мускули са моят фаворит иначе ми харесва и здравият гръб![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
На мен ми харесва хармоничното тяло, стегнато, нямам предпочитания, най-добре всички да са прекрасни :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от Кире фичката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NaDuFcHe
Абе и мен ме кефят някои мускули при момчетата,но не ги видях споменати в анкетатаиначе бицепсите и коремните мускули ме кефят много.