Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
1. Както вече казаха - убеди се, че е бременна! Твъъърде възможно е да те лъже! Нека направи тест пред теб!
/детски историйки/

2. Докато това дете не се роди никой не може да докаже, че е твое. Извинявай, но след като толкова лесно си е легнала с теб, никакъв проблем не и представлява да си легне и с други. И то срока не е 2 седмици, а 4, тъй като гафа може да е станал още преди да е спала с теб. Не ми се вярва това момиченце да ти е пуснало на теб и да не е спало с никой друг преди това!

3. Родителите и пък най-малко могат да претендират за нещо - та какви родители са това да пускат малкото си недоебано и разгонено същество по купони с по-големи мъже?!? На тях къде им е акъла? То явно е наследствено... Дете на 13 години трябва в 7-8 часа не само да си е в къщи, ами и да е в леглото, особено дете с такова поведение!

4. Довери се на спомените си - щом не помниш да е станал някакъв гаф, значи най-вероятно наистина е така. Това е факт.
Не позволявай някаква пикла да те върже просто така.

5. И стигаме до най-лошото в цялата ситуация - според закона ти си я изнасилил... Тук незнам с какво да ти помогна. Това, че те е излъгала, че е на 16 едва ли може да те оправдае по някакъв начин...
Така че нека се върнем на 1. - Увери се, че наистина е бременна! Ако не е просто забравяте за това. Обаче ако е - говори с нея и разбери дали не е от друг, естествено тя няма да си признае, тогава говори с родителите и, обясни им цялата ситуация и им кажи, че силно се съмняваш детето да е твое, тъй като сте взели всички предпазни мерки. Твърде възможно е и те да не повдигнат никакви обвинения към теб, просто да ти искат пари, момичето да направи аборт и отново всички да забравите за това.

Но при всички положения ти ще си преебания, защото аз съм повече от сигурна (нямам телепатични способности де ), че тя или не е бременна, или бебето не е от теб!

Това е!

Успех!

ПП. Още поне 1 тест за бременност да направи - рядко, но бъркат!
Напълно съм съгласна!
A имам само още един въпрос-На тебе къде ти е акъла,че да спиш с непълнолетна?? Казала ти е,че е на 16,но това не те оправдава (според мен)...Толкова не си намерихте момичета на вашата възраст,че само тия малки пикли останаха.....Не, че и "малката",не е виновна де,но все пак нали щом си пълнолетен,би трябвало да си по- здравомислещ,от някакво хлапе на 13 год.?