- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кво значи S.H.A.R.P.?
ако може да ми обесните,моле ви!
Мисля,че тая тема е пусната с цел да се разбунят духовете - да могат сега да изникнат рейшъл-преджудените и да почнат да плюят...
ти наистина си в много fighty mood,a?
![]()
тва е заради крисмаса. настроението де. и мойто е така горе долеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Бялата раса над другите. Останалото са глупости...
...Arbeit macht frei...
ооо,хер Фък от Геступо!
![]()
Уииии нацитаааааа кюююттт лил кидийз![]()
Sieg Heil!
Big Smile!![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
a kakvo zna4i tva??Първоначално написано от exploitedteen
Тва за превъзходството на бялата раса, че е над всичко и т.н. не са ли white power skinheadsПървоначално написано от Verminaard
аматьор![]()
Помня едно време,в Плевен бяхме,след порядъчно къркане ни се отвориха едни скинарчета. Оттогава,когато удрям човек,се сещам за това какво направих с веригата тогава и ме хващат угризения...![]()
ьхаьхахаь както и да е... мразете се.Първоначално написано от Verminaard
бду... като ти гледам подписа ще се развие ново движение chalga skinheadsепа тва май не трябваше да го споменавам
![]()
В тази връзка (макар шегите да не ми се удават):Първоначално написано от exploitedteen
В: Какво трябва да направя, ако пред мен стои наци с отнесена ръка?
О: Спри да се смееш и презареди!
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Първоначално написано от Анонимко
Ehooooooo hoooora kakvo zna4i tvaaa :P
Бунтар,брутален майтап!
Sieg Heil!Първоначално написано от _Becko_
Big Smile!
Зип Файл!!!
:P :P :P
Наци питало едно циганче?
-Ти какъв искаш да станеш?
-Космонавт,бате!
-Не беее,не те питам тфа!Веро или сапун?
![]()
![]()
![]()
Destroy the nazi scum!!!
Аз пък си спомням едно време видях един пънкар да се разхожда до МВРто в Надежда...Беше мнооого отдавна.Трябваше да го снимам,такива гледки много рядко се виждат в България.Не знам поради каква причина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Защото метълите-канибали изяждат виско!
![]()
Не знаех че ядат и ляйнаПървоначално написано от quench
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Локо над всичко!
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Ау чия мутра се появи във форума![]()
Ае таз снимка си е добра. Има една..единия с двете си ръце се прави пластична операция (ае дърпа се някъф) другия си бърка в носа, а третия не помня. И естествено тениска на локо плд. Или статията във вестника с "агитката" на Локо...една снимка с 80 циганина![]()
Аз ги скрих..Без тяхно разрешение не мисля,че е редно да им показвам лицата..Първоначално написано от exploitedteen
Тия са софиянчета,аз с едни приятели май точно с тях щяхме да се тупаме на един мач Локо-Лефски преди 2-3 години..Помислиха ни за лефскарчетаАу чия мутра се появи във форума![]()
Ае таз снимка си е добра. Има една..единия с двете си ръце се прави пластична операция (ае дърпа се някъф) другия си бърка в носа, а третия не помня. И естествено тениска на локо плд. Или статията във вестника с "агитката" на Локо...една снимка с 80 циганина![]()
![]()
![]()
ааа ще разкриеш ти истинската си същност..Първоначално написано от exploitedteen
до фризиорски такова![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?